«Βόμβα» με την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ: Η αποκάλυψη που αλλάζει τα πάντα - Fanpage

«Βόμβα» με την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ: Η αποκάλυψη που αλλάζει τα πάντα

Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από το φρικτό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις ενώ έκανε σκι. Από τότε, οι πληροφορίες για την κατάσταση του «Σούμι» είναι ελάχιστες, με τα τελευταία νέα να κάνουν λόγο για διακομιδή του στο Παρίσι για σειρά κυτταροθεραπειών.

Μια αποκάλυψη της «Le Parisien», ωστόσο ανατρέπει τα πάντα γύρω από την πορεία της υγείας του μύθου της Formula 1. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Σουμάχερ θα ακολουθήσει μια μυστική θεραπεία που βασίζεται σε εγχύσεις βλαστοκυττάρων, σε μια προσπάθεια για την επίτευξη συστηματικής αντιφλεγμονώδους δράσης που διευκολύνει την εγκεφαλική λειτουργία.

Στην κλινική «George Pompidou» βρέθηκε ο επί σειρά ετών συνεργάτης του στην Ferrari αλλά και πρόεδρος της FIA πλέον, Ζαν Τοντ, ο οποίος δεν αποκάλυψε τίποτα φεύγοντας από την κλινική.

Το ίδιο όμως δεν έκανε μια εργαζόμενη στο νοσοκομείο, η οποία αποκάλυψε την πορεία της υγείας του 50χρονου Γερμανού πιλότου στην «Le Parisien», ανατρέποντας τα πάντα από όσα γνωρίζαμε.

Συνταρακτικά νέα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο θρύλος της Formula 1 βρίσκεται στην κλινική «Georges Pompidou» όπου υποβάλλεται σε θεραπείες εγχύσεις βλαστοκυττάρων, που διανέμονται στο σώμα, προκειμένου να αποκτήσει μια συστηματική αντιφλεγμονώδη δράση.

Όμως μια πληροφορία της «Le Parisien» μέσα από την κλινική αλλάζει άρδην όσα γνωρίζαμε για τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ γνωρίζει και έχει πλήρη επίγνωση του τι γίνεται γύρω του!

Αυτό υποστήριξε εργαζόμενη στην συγκεκριμένη πτέρυγα, όπου βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Σουμάχερ!

Θα σταθεί στα πόδια του ξανά ο 50χρονος θρύλος της Formula 1;

Αφήστε το σχόλιο σας: