Γιουχάρισμα Καρανίκα στη Θεσσαλονίκη: «Είστε Προδότες. Η Μακεδονία είναι Ελλάδα…Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι». - Fanpage

Γιουχάρισμα Καρανίκα στη Θεσσαλονίκη: «Είστε Προδότες. Η Μακεδονία είναι Ελλάδα…Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι».

Γιουχάρισμα Καρανίκα στη Θεσσαλονίκη: Εκεί που ο Νίκος Καρανίκας έπινε τον καφέ του τον πλησίασε μία γυναίκα μιλώντας του για τη Μακεδονία και οι τόνοι ανέβηκαν.

Γιουχάρισμα Καρανίκα στη Θεσσαλονίκη: Κράξιμο στη Θεσσαλονίκη
Δεν φανταζόταν ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας, όταν ξεκινούσε για το καφεδάκι του το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, ότι θα χρειαζόταν την παρέμβαση… αστυνομικού για να γλιτώσει από τον θυμό πολιτών…

Την αρχή έκανε μία νεαρή γυναίκα, η οποία μόλις τον αναγνώρισε σε καφετέρια της οδού Γ. Σταύρου, τον πλησίασε και άρχισε να διαμαρτύρεται για τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Η Μακεδονία είναι Ελλάδα. Οι Σκοπιανοί καμία σχέση δεν έχουν με τη Μακεδονία. Είναι Σλάβοι» είπε η διαμαρτυρόμενη γυναίκα.

«Αυτό λέει και η συμφωνία. Είναι Σλάβοι» απάντησε ο κ. Καρανίκας.

«Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να βάλετε την υπογραφή σας; Είστε προδότες» ανταπάντησε η γυναίκα.

Γιουχάρισμα Καρανίκα στη Θεσσαλονίκη: Το Βίντεο
Ο κ. Καρανίκας έχασε την ψυχραιμία όταν αντιλήφθηκε ότι ένας άντρας καταγράφει το περιστατικό με το κινητό του τηλέφωνο. Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα κινήθηκε εναντίον του με σκοπό να σταματήσει την καταγραφή. Δείτε όλα όσα έγιναν:

Πριν λίγο…Για κοίτα τύχη!!!Τα Ελληνόπουλα "σκάλωσαν" τον Καρανίκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…Του είπαν τα "κάλαντα"ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Gepostet von Κωνσταντίνος Τόνιος Μακεδόνας am Donnerstag, 25. April 2019

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: