Γκάφα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Τwitter! Έτσι Απάντησε Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Fanpage

Γκάφα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Τwitter! Έτσι Απάντησε Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Με μία ευγενική ανάρτηση στο Τwitter η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι απάντησε στο κακόβουλο σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, ο οποίος προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Τwitter μία ερώτηση αναφορικά με το ότι η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι ανέλαβε να επιμεληθεί την ενδυμασία των εργαζομένων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Ο βουλευτής από την Πρέβεζα έγραψε «Διαβάζω (δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια) πως η κυρία @MarevaGrabowski για επιμεληθεί της ενδυμασίας των εργαζομένων της Λυρικής σκηνής! 1.Αυτό έγινε κατόπιν διαγωνισμού; 2.Πόσα χρήματα θα κοστίσει; 3.Θα πάρει εργολαβία κ το Εθνικό Θέατρο;».

Προφανώς ο κ. Μπάρκας θέλησε να δημιουργήσει εντυπώσεις, αλλά πιάστηκε αδιάβαστος, αφού το θέμα της χορηγίας (και όχι εργολαβίας), την οποία την ενέκρινε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ήταν γνωστό και μάλιστα το είχε γράψει και η Εφημερίδα των Συντακτών.

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Τwitter

Η απάντηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι
Στην ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε η κυρία Γκραμπόφσκι αναφέροντας πως πρόκειται περί χορηγίας, είναι δηλαδή μια δωρεάν προσφορά, και εγκρίθηκε τον Μάρτιο 2019 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Οι χρήστες του Τwitter φρόντισαν να απαντήσουν στον Κώστα Μπάρκα και σχολίασαν ότι προσπαθεί να διαδώσει fake news.

Τελικά ο πρώην υφυπουργός μετά την απάντηση της συζύγου του πρωθυπουργού έκανε μία νέα ανάρτηση και απολογήθηκε υποστηρίζοντας ότι δεν το γνώριζε. Μάλιστα σε μία προσπάθεια να δικαιολογηθεί ανέφερε «Κυρία @MarevaGrabowski σας ευχαριστώ για την διευκρίνιση κ την ενημερωση. Δεν το γνώριζα, αυτός ήταν κ ο λόγος που έγραψα σε παρένθεση αν είναι αλήθεια», έγραψε ο βουλευτής.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: