Δημήτρη Τσακάλα: Πένθος για τον “Μπίλυ” από “Το Καφέ της Χαράς” - Fanpage

Δημήτρη Τσακάλα: Πένθος για τον “Μπίλυ” από “Το Καφέ της Χαράς”

Ο Δημήτρης Τσακάλας έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω του ρόλου που ενσάρκωσε στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Το καφέ της Χαράς”.

Ο ηθοποιός που τότε συστήθηκε ως “Μπίλυ”, είναι ιδιαίτερα δραστήριος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους εικόνες από την προσωπική του ζωή.

Μέσω της τελευταίας ανάρτησης που έκανε αποκάλυψε πως βιώνει δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από τη ζωή ο κολλητός του. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφίες με τον φίλο του και κομμωτή, Μιχάλη Χρυσικό και συγκίνησε με τα όσα έγραψε στη λεζάντα.

“Μέχρι το 2008 δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ και για κανέναν την λέξη κολλητός μέχρι που μπήκες στην ζωή μου εκείνο το καλοκαίρι…καλό ταξίδι Μιχαλάκη μου κανε τα όλα πουτ@@α εκεί πέρα πάνω και όταν ξανά ανταμωθουμε μου χρωστάς έναν καφέ που δεν ήπιαμε ποτέ γαμωτο!!!!Σαγαπω”!

Δείτε τη δημοσίευσή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μέχρι το 2008 δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ και για κανέναν την λέξη κολλητός μέχρι που μπήκες στην ζωή μου εκείνο το καλοκαίρι…καλό ταξίδι Μιχαλάκη μου κανε τα όλα πουτανα εκεί πέρα πάνω και όταν ξανά ανταμωθουμε μου χρωστάς έναν καφέ που δεν ήπιαμε ποτέ γαμωτο!!!!Σαγαπω ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris tsakalas (@dimitris_tsakalas) στις

Αφήστε το σχόλιο σας: