Δολοφόνος βιολόγου στην Κρήτη: «Με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις. Ζωντανή, με κομμένο αφτί την έβαλα στο πορτ μπαγκάζ και μετά την βίασα» - Fanpage

Δολοφόνος βιολόγου στην Κρήτη: «Με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις. Ζωντανή, με κομμένο αφτί την έβαλα στο πορτ μπαγκάζ και μετά την βίασα»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη τον περασμένο Ιούλιο. Σοκαριστική περιγραφή από τον 27χρονο για το πώς ακριβώς έγινε το έγκλημα.

Ορίσθηκε πραγματογνώμονας για να εξεταστεί ψυχιατρικά ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Σούζαν Ίτον, ενώ η οικογένειά του προσανατολίζεται ώστε να ορίσει και αυτή τεχνικό σύμβουλο.

Πώς έγινε το έγκλημα Σοκ προκαλεί η περιγραφή του 27χρονου για το πώς έγινε το έγκλημα.

Ο ίδιος στην απολογία του, ισχυρίστηκε: «Την είδα στον δρόμο, τη χτύπησα ελαφρά με το αυτοκίνητο από πίσω.

Εκείνη γονάτισε και με κοίταξε. Τότε θόλωσα, με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις. Πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της. Κατέβηκα, την είδα με κομμένο αυτί. Ήταν όμως ζωντανή. Την έβαλα στο πορτ-μπαγκάζ.

Τη μετέφερα στο καταφύγιο και ασέλγησα πάνω της».

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν ζωντανή ή όχι την ώρα που την έριξε στη σπηλιά.\

Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση έχουν καταθέσει μόνο οι πέντε γυναίκες που είχαν πέσει θύματα του 27χρονου πριν από το έγκλημα και οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν.

Δεν έχει καταθέσει κανένα συγγενικό του πρόσωπο….

Αφήστε το σχόλιο σας: