Δύο ακόμη εστίες νηπιακής ανομίας στην Αχαρνών εκκένωσε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία - Fanpage

Δύο ακόμη εστίες νηπιακής ανομίας στην Αχαρνών εκκένωσε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία

Δύο εστίες παιδικής ανομίας λιγότερες μετράει η Αθήνα μας μετά από σχετική επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι τυχεροί μετανάστες και πρόσφυγες αυτή τη φόρα είναι οι πρώην ένοικοι μιας κατάληψη στη συμβολή των οδών Σουρμελή – Αχαρνών και Μάγερ, η οποία εκκενώθηκε σήμερα το πρωί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ανάμεσα στους 130 περίπου ανθρώπους που μεταφέρονται αυτή τη στιγμή στη Διεύθυνση Αλλοδαπών βρίσκονται τουλάχιστον 35 παιδιά. Η δε εκκένωση του κτιρίου, η οποία έγινε με εισαγγελική εντολή, συνεχίζεται ακόμη με τους αστυνομικούς να ψάχνουν μήπως βρουν και ναρκωτικά, αν και μάλλον θα απογοητευτούν για τον κόπο τους, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί τίποτα σχετικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση κατάφερε να χρησιμοποιήσει χωρίς ιδιαίτερο λόγο σπάνια παιχνίδια της ΕΛΑΣ όπως drone και την ΕΚΑΜ (και λιγότερο σπάνια όπως τα ΜΑΤ), προφανώς για να μην βαριούνται και αυτοί. Αν μη τι άλλο, η αστυνομική επιχείρηση έδωσε τη δυνατότητα να γίνει αντιπαραβολή εικόνων με μανάδες και παιδάκια:

Γιάννης Κέμμος

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τη συνέχεια του σεναρίου, όταν κάποια στιγμή θα ανακαλυφθεί και θα πρέπει να συζητηθεί δημόσια με κάποιο τρόπο ότι δεν είναι τα 8χρονα από το Αφγανιστάν οι Πάμπλο Εσκομπάρ του κέντρου της Αθήνας.

Πηγή: lifo.gr

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: