Εκλογές 2019 – Μητσοτάκης: Το τατουάζ που τον άφησε… άφωνο [pics] - Fanpage

Εκλογές 2019 – Μητσοτάκης: Το τατουάζ που τον άφησε… άφωνο [pics]

Αν κάνει δεν περίμενε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στη Ρόδο είναι να συναντήσει ψηφοφόρο με τατουάζ το σήμα της Νέας Δημοκρατίας. Και μάλιστα το… παλιό, τον ιστορικό πυρσό.
Κατά τη διάρκεια της βόλτας που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους εμπορικούς δρόμους της Ρόδου, «έπεσε» πάνω σε έναν Ροδίτη που με καμάρι σήκωσε το μανίκι της μπλούζας του και του έδειξε το τατουάζ στο μπράτσο του: τον πυρσό της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την πρώτη έκπληξη, γέλασε και άρχισε να δείχνει το τατουάζ του άνδρα σε όσους βρίσκονταν μαζί του.

Φωτογραφία γραφείο Τύπου ΝΔ
Κατά τη διάρκεια της βόλτας του, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, αφού έβγαλε selfies με όσους του το ζήτησαν, πήρε κι ένα δώρο: ένα πορτρέτο του!

Φωτογραφία γραφείο Τύπου ΝΔ

Φωτογραφία γραφείο Τύπου ΝΔ

Φωτογραφία γραφείο Τύπου ΝΔ

Φωτογραφία γραφείο Τύπου ΝΔ

Φωτογραφία γραφείο Τύπου ΝΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε από τη Ρόδο τη διήμερη περιοδεία του, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, στα Δωδεκάνησα. «Είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι», δήλωσε νωρίτερα.

Ανάμεσα στους σταθμούς της επίσκεψής του ήταν και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, όπου ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε σε εκπροσώπους των τοπικών φορέων και των παραγωγικών τάξεων.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο λαϊκό κόμμα που δεν χωρίζει τους πολίτες και αυτοί που επενδύουν στον φόβο θα δουν το αποτέλεσμα στις κάλπες» τόνισε στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το επισημαίνω αυτό, είπε ο κ. Μητσοτάκης διότι διαπιστώνω «μια απελπισμένη προσπάθεια από τους πολιτικούς μας αντιπάλους να παραστήσουν την ΝΔ ως ένα σκιάχτρο».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε επίσης ότι «η ΝΔ είναι το κόμμα που πιστεύει στην ανάπτυξη στην ιδιωτική οικονομία και στην δημιουργία πλούτου για την έξοδο από την κρίση».

Ο κ. Μητσοτάκης άκουσε νωρίτερα τις τοποθετήσεις 35 εκπροσώπων φορέων και παραγωγικών τάξεων της Ρόδου για γενικότερα και ειδικότερα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε γνωστό ότι η ΝΔ ως αυριανή κυβέρνηση θα επαναδιαπραγματευθεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου στο πλαίσιο μιας γενικότερης πολιτικής, που θα αφορούν μέτρα για τα νησιά.

Επανέλαβε επίσης την πρόθεση του να στηρίξει την ανάπτυξη του τουρισμού με μέτρα όπως η μείωση της φορολογίας και τα κίνητρα για την ενεργειακή αναβάθμιση των ξενοδοχειακών μονάδων ενώ αναφέρθηκε επίσης στα έργα υποδομής που απαιτούνται.

Ειδικά για την επένδυση στο γκολφ Αφάντου, ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι θα ασκήσει πίεση στην διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ για να προχωρήσει άμεσα, ενώ απαντώντας σε σχετικές τοποθετήσεις είπε σε ό,τι αφορά στα αεροδρόμια που έχουν παραχωρηθεί σε ιδιωτική εταιρεία, πως η εταιρεία θα πρέπει να είναι συνεπής στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης, μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα, βρέθηκε στο Κέντρο φροντίδας Ατόμων με νοητική υστέρηση «Ελπίδα» όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και για την λειτουργία του.

via

Αφήστε το σχόλιο σας: