Επίδομα ανάσα! Ποιοι θα λάβετε 1000 ευρώ και πότε! - Fanpage

Επίδομα ανάσα! Ποιοι θα λάβετε 1000 ευρώ και πότε!

Επίδομα ανάσα στις τσέπες χιλιάδων Ελλήνων! Ποιοι θα λάβετε 1000 ευρώ και πότε; Αναλυτικά τα ποσά….

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Σειρά μέτρων που θα στοχεύουν στην ελάφρυνση της μεσαίας τάξης, και φαίνεται πως η αρχή γίνεται με τη ρύθμιση των 120 δόσεων φαίνεται πως εξετάζει η κυβέρνηση με βάση τα στοιχεία του αυξημένου προϋπολογισμού.

Αυτό εξήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, απαντώντας σε »σενάρια» για την καταβολή του έκτακτου μερίσματος.

Υπενθυμίζεται άλλωστε, ότι ο αρμόδιος υπουργός και η κυβέρνηση είχαν -από πέρσι- διευκρινίσει πως από το 2019 θα υπάρχει εκ των προτέρων πρόβλεψη στην αξιοποίηση του πλεονάσματος. Σύμφωνα με το κεντρικό σχέδιο, σημειώστε τα μέτρα και τις ρυθμίσεις που ενεργοποιούνται άμεσα: Η εφαρμογή των 120 δόσεων στην ρύθμιση οφειλών στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

«Πρόθεσή μας είναι να βοηθήσουμε όσους από τους πολίτες έχουν ανάγκη τη ρύθμιση και έχουν την διάθεση να πληρώσουν τις οφειλές τους και όχι να ικανοποιήσουμε πολίτες που δεν έχουν ανάγκη μια τέτοιας ρύθμισης για τις εκκρεμότητές τους» δήλωσε ο κ. Τσακαλώτος Ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει ευρεία συζήτηση για την κατάρτιση ενός σχεδίου που θα αφορά τον τρόπο διάθεσης μέρους του πλεονάσματος 2019 – 2020.

Σύμφωνα με τον υπ. Οικονομικών, δεν θα δοθεί υπό την μορφή κοινωνικού μερίσματος που μοιράστηκε το προηγούμενο έτος και τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, αλλά εξετάζονται άλλες λύσεις που να έχουν πιο μόνιμο χαρακτήρα Αναφερόμενος στις ορεινές κα μειονεκτικές περιοχές, δήλωσε ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε ορισμένες αλλαγές ως προς την παροχή του επιδόματος θέρμανσης, όπως «να δίδεται με βάση το υψόμετρο που είναι τοποθετημένοι οι οικισμοί, οι πόλεις και τα χωριά» θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη ενίσχυση των πολιτών που διαμένουν σε περιοχές όπου πραγματικά λόγω υψομέτρου η ανάγκη θέρμανσης είναι διαφορετική. Έχετε δει και αυτό; Τεράστια ανάσα! Ποιοι θα βρείτε ξαφνικά πάνω από 200 ευρώ στους λογαριασμούς σας!

Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν και από το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών στις 07 Ιουλίου!

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: