Θεόδωρος Νιτσιάκος: Το μοιραίο αυτοκίνητο! Εικόνες από τον γκρεμό που σκοτώθηκε ο επιχειρηματίας [video] - Fanpage

Θεόδωρος Νιτσιάκος: Το μοιραίο αυτοκίνητο! Εικόνες από τον γκρεμό που σκοτώθηκε ο επιχειρηματίας [video]

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος άφησε την τελευταία του πνοή σε ένα απίστευτο τροχαίο. Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας…

Ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος σκοτώθηκε προχθές το βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία 76 ετών. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε γκρεμό βάθους τουλάχιστον 20 μέτρων, στο χωριό Αετομηλίτσα Ιωαννίνων, από όπου καταγόταν.

Οι συγχωριανοί και φίλοι του παραμένουν συγκλονισμένοι. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος όχι μόνο επισκεπτόταν τον τόπο του, αλλά βοηθούσε με δωρεές. Προχθές, λίγες ώρες πριν το δυστύχημα, κάτοικος της Αετομηλίτσας, τον σταμάτησε για να μάθει αν ο επιχειρηματίας, θα τους τιμούσε με την παρουσία του, στην κοπή της βασιλόπιτας.

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος της είπε: “Δεν ξέρω αν θα είμαι αύριο το πρωί εδώ αλλά θα προσπαθήσω να περάσω αργότερα”. Λίγες ώρες μετά σημειώθηκε το δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής του.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, ο Θεόδωρος Νιτσιάκος, στις 20.30 το βράδυ, έχοντας ως συνοδηγό έναν συγγενή του, κινούνταν στο δασικό δρόμο Αετομηλίτσας – Πληκατίου, όταν στο 5ο χιλιόμετρο, το όχημα ήταν αδύνατο να συνεχίσει την πορεία του και ακινητοποιήθηκε, λόγω του πάγου στο οδόστρωμα.

Προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο Θεόδωρος Νιτσιάκος προσπάθησε να κινήσει το όχημα. Όμως, λόγω της ανηφορικής κλίσης του σημείου, το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό.

Ο συνοδηγός ειδοποίησε τους χωριανούς από την Αετομηλίτσα και τις Αρχές. Οι χωριανοί κατάφεραν να ανασύρουν τον άτυχο επιχειρηματία, με τον γιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε στην περιοχή να διαπιστώνει τον θάνατό του.

Το όχημα που οδηγούσε ήταν 20ετίας με μικρό μεταξόνιο, που θεωρείται εξαιρετικό παρά τα χρόνια που είχε στην πλάτη του. Δείτε την ανάλυση στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” με την Τατιάνα Στεφανίδου…

Πηγή:ellada.press

Αφήστε το σχόλιο σας: