Θλίψη για τον άδικο χαμό της Νελίνας: Έφυγε για την «γειτονιά των αγγέλων» - Fanpage

Θλίψη για τον άδικο χαμό της Νελίνας: Έφυγε για την «γειτονιά των αγγέλων»

Θλίψη επικρατεί στο 12ο δημοτικό σχολείο Πάφου για τον άδικο χαμό της 10χρονης Νελίνας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν την παρέσυρε αυτοκίνητο, ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει κεντρική λεωφόρο, για να πάει στο φροντιστήριό της.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του σχολείου, Αννίτα Ταλιώτου, η 10 Νελίνα έφυγε για την «γειτονιά των αγγέλων».

Η κυρία Ταλιώτου, σημειώνει πως «είναι από αυτές τις φορές που οι λέξεις μοιάζουν φτωχές μπροστά στον πόνο και τη θλίψη. Η μικρή Νελίνα δεν πρόλαβε καν να ζήσει τα όνειρά που έκανε σαν παιδί μετά το τραγικό τέλος που είχε στο δυστύχημα που εξελίχθηκε σήμερα το μεσημέρι».

«Ως πρόεδρος του συνδέσμου γονέων του ΙΒ´ Δημοτικού σχολείου όπως και όλα τα μέλη του συνδέσμου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της», συμπληρώνει.

Καταλήγοντας στην ανάρτηση της η κυρία Ταλίωτου λέει πως «μετά το άκουσμα του περιστατικού που εξελίχθηκε σήμερα, στην Πάφο έσπευσε και ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης, ο επαρχιακός κ. Γενεθλής Γενεθλή, οι επιθεωρητές κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και κ. Παύλος Παπαπαύλου, η Ομάδα Άμεσης Παρέμβασης κ. Δώρος Σεργίου που βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο καθώς επίσης, μέλη της ομοσπονδίας και η διδάσκων και η διευθύντρια του σχολείου».

Αφήστε το σχόλιο σας: