Θλίψη στην Εύβοια για την 24χρονη δασκάλα που πέθανε από νευρική ανορεξία – Ζύγιζε 29 κιλά - Fanpage

Θλίψη στην Εύβοια για την 24χρονη δασκάλα που πέθανε από νευρική ανορεξία – Ζύγιζε 29 κιλά

Μία 24χρονη δασκάλα από την Εύβοια έφυγε από τη ζωή νικημένη από τη νευρική ανορεξία, μια ασθένεια που τις τελευταίες δεκαετίες πλήττει νεαρές κυρίως ηλικίες.

Η μητέρα της 24χρονης είπε ότι η κόρης της τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική νοσοκομείου.

«Είμαι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να το πιστέψω, να το αποδεχτώ ότι έχασα το παιδί μου. 11 παρά τέταρτο με παίρνει κάποια κυρία από την εντατική και μου λέει ‘κυρία μου η κόρη σας δεν θα τη βγάλει, τη νύχτα παθαίνει συνεχείς ανακοπές’. Τους είπα ‘κάντε κάτι γιατί είναι μόλις 24 ετών, προσπαθήστε», είπε η μητέρα της άτυχης κοπέλας και πρόσθεσε:

Η οικογένειά της θέτει ερωτήματα για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της, ενώ επιστήμονες υπογραμμίζουν για ακόμα μία φορά τον κίνδυνο.

«Η όμορφη Γιολάντα δεν ξυπνά πια κοντά στους γονείς της. Τα μεγάλα εκφραστικά της μάτια δεν θα ξανααντικρίσουν τη δίδυμη αδελφή της» ,λέει η μητέρα της Δέσποινα Τσώνη.

Μέχρι να φτάσει στο σημείο να παραδεχτεί την ασθένειά της και να συναινέσει να μπει στο νοσοκομείο ώστε να γίνει καλά δεν παραδεχόταν την κατάστασή της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV.

«Ήταν πάντα ένα αδύνατο κορίτσι, είχε φτάσει 42 κιλά, αλλά έτρωγε κανονικά τα προηγούμενα χρόνια. Όταν εισήχθη στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου για να κάνει την θεραπεία της, ήταν 29 κιλά και άρχιζε να κόβει σταδιακά το φαγητό μέχρι που σιτιζόταν μόνο με καραμέλες και με τσίχλες», ανέφερε η μητέρα της.

Πηγή: singleparent.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: