Θρήνος για την άτυχη Σοφία που δολοφονήθηκε… Καταλείπει εξάχρονο κοριτσάκι στη Λεμεσό - Fanpage

Θρήνος για την άτυχη Σοφία που δολοφονήθηκε… Καταλείπει εξάχρονο κοριτσάκι στη Λεμεσό

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό, μετά τη δολοφονία 25χρονης Ε/κ από τον πρώην σύντροφο της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Σύμφωνα με Αστυνομική πηγή, ο 35χρονος Πέτρος Παπαντωνίου, είχε μιλήσει προηγουμένως τηλεφωνικώς με τον πατέρα του, όπου τον ενημέρωσε ότι βρισκόταν κάπου, γιατί ήθελε να σκεφτεί.

Ο πατέρας ανησύχησε για τον 35χρονο γιο του, ο οποίος, σύμφωνα με Αστυνομική πηγή, στο παρελθόν είχε προσπαθήσει ξανά να θέσει τέρμα στη ζωή του και παρακολουθείτο από ψυχίατρο.

Ο 63χρονος άρχισε να αναζητά τον 35χρονο, ενώ η 25χρονη Σοφία Ζήνωνος που ενημερώθηκε από τον αυτόχειρα, ότι είχε πρόθεση να θέσει τέρμα στη ζωή του, έτρεξε στο σημείο για να τον αποτρέψει.

Ωστόσο, σε κάποια στιγμή ο 35χρονος σκότωσε την 25χρονη και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις έρευνες, η 25χρονη δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι, εξ’ επαφής, ενώ τα άψυχα σώματα των θυμάτων εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε ότι οι δύο νεαροί διατηρούσαν σχέση, ενώ τον τελευταίο καιρό ήταν σε διάσταση.

«Βρέθηκαν εδώ στο σημείο και φαίνεται ότι υπήρξε μία διαφωνία μεταξύ τους και ο 35χρονος φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο την 26χρονη και στη συνέχεια να έθεσε τέρμα στη ζωή του με το ίδιο όπλο», ανέφερε.

Η άτυχη 25χρονη είναι μητέρα ενός εξάχρονου παιδιού, την οποία είχε φέρει στον κόσμο από παλαιότερη σχέση της.

Σε ότι αφορά τα ιατροδικαστικά ευρήματα των Νικόλα Χαραλάμπους και Αγγελικής Παπέττα που διενήργησαν την αυτοψία, διαφάνηκε ότι ο θάνατος των δύο νεαρών, επήλθε από αιμορραγία συνεπεία τραυματισμού από πυροβόλο όπλο.

Ωστόσο τα ακριβή αίτια θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί των σορών τους, που θα διενεργηθεί αύριο.

Πηγή: reporter.com.cy

Αφήστε το σχόλιο σας: