Θρήνος για τον χαμό 18χρονου αθλητή – Η ανακοίνωση του Προμηθέα - Fanpage

Θρήνος για τον χαμό 18χρονου αθλητή – Η ανακοίνωση του Προμηθέα

Θρήνος στην Πάτρα και το ελληνικό μπάσκετ, μετά τον αναπάντεχο θάνατο του 18χρονου Νίκου Μοίραλη, ο οποίος έχασε την ζωή του μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν Μέσα της Πάτρας το Σάββατο (25/4), ο Νίκος Μοίραλης ήταν το θύμα του αυτοκινητιστικού δυστυχήματος, που έλαβε χώρα στην πόλη.

Ο 18χρονος παίκτης του Γλαύκου είχε αγωνιστεί από το 2016 μέχρι το 2018 με την φανέλα του Προμηθέα, ο οποίος και εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα:

”Η Διοίκηση του Α.Σ.Π. Προμηθέα εκφράζει την βαθιά της οδύνη για την απώλεια του Νίκου Μοίραλη και απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Όλοι στην Οικογένεια του Προμηθέα είμαστε συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του 18χρονου Νίκου, ενός νέου παιδιού που έκανε το κόσμο γύρω του καλύτερο με το ζεστό και φωτεινό του χαμόγελο και τον πρόσχαρο και ανοιχτόκαρδο χαρακτήρα του. Ο Νίκος αγωνίστηκε στον Προμηθέα για 2 χρόνια (από το καλοκαίρι του 2016 ως το 2018) και πανηγύρισε μαζί μας νίκες και τίτλους.

Κυρίως, όμως, μας τίμησε με την αγάπη, το πάθος και την φιλία του, μοιραστήκαμε δυνατές στιγμές κι εμπειρίες ζωής, και παρέμεινε αληθινός φίλος και μέλος της Οικογένειας του Προμηθέα, που σήμερα θρηνεί την απώλειά του”

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γλαύκου:

”Συντετριμμένη η οικογένεια του Α.Ο. Γλαύκου θρηνεί την απώλεια του παιδιού της Νίκου Μοίραλη, που έφυγε πολύ πρόωρα, μόλις 18 χρονών, για την “ομάδα των αγγέλων”.

Θερμά Συλλυπητήρια στους γονείς και τα αδέρφια του”

Αφήστε το σχόλιο σας: