Θρήνος για τον 15χρονο Παντελή: Ξαφνικά, ακούμε μία φωνή της μάνας, η οποία φώναζε '"το παιδί μου, πού είναι το παιδί μου. Μου το φάγανε" - Fanpage

Θρήνος για τον 15χρονο Παντελή: Ξαφνικά, ακούμε μία φωνή της μάνας, η οποία φώναζε ‘»το παιδί μου, πού είναι το παιδί μου. Μου το φάγανε»

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κόρινθο ο θάνατος ενός 15χρονου αγοριού, το οποό παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ενώ έκανε περίπατο με τη μητέρα του.

Οδηγός ήταν ένας 53χρονος από τα Εξαμίλια Κορίνθου, ο οποίος αφού χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον μικρό Παντελή και τη μητέρα του, τους εγκατέλειψε και κρύφτηκε στο σπίτι του, με την υποστήριξη της γυναίκας του, μέχρι τη στιγμή που συνελήφθησαν και οι δυο.

Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στον Γιώργο Σόμπολο, αυτόπτη μάρτυρας του τραγικού συμβάντος:

«Εγώ ήμουν στο χώρο της εργασίας μου και ξαφνικά ακούμε ένα χτύπημα, ένα θόρυβο, λέμε αεροπλάνο έπεσε, αυτοκίνητο, κάτι έγινε. Δεν είδαμε αυτοκίνητο παρόλα αυτά, με μία ματιά που ρίξαμε στον δρόμο, είδαμε ένα σύννεφο από σκόνη, το αυτοκίνητο πήγαινε προς Ξυλοκέριζα,όχι προς Εξαμίλια. Ακούστηκε ότι ήταν αυτοκίνητο, αλλά δεν είδαμε ποιο και τι… Ξαφνικά, ακούμε μία φωνή της μάνας, η οποία φώναζε ‘»ο παιδί μου, πού είναι το παιδί μου. Το έχασα. Μου το φάγανε». Έτρεξαν κοντά της δύο άτομα που δούλευαν εδώ και η ανιψιά μου που είναι νοσηλεύτρια, έτρεξαν μήπως σωθεί το παιδί, αλλά ήταν πλέον αργά. Το παιδί είχε χαθεί…».

Στην εκπομπή μίλησε και η θεία του άτυχου αγοριού, μη μπορώντας να συγκρατήσει τους λυγμούς της.

Δείτε το video

Πηγή: zinapost.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: