Θρήνος! Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας! - Fanpage

Θρήνος! Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

«Μαχητής» μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της ζωής του, ο ίδιος τα τελευταία χρόνια και άλλοτε γνωστός επιχειρηματίας της πόλης του Πύργου, Τάκης Φιλόπουλος, άφησε την τελευταία του πνοή χθες το μεσημέρι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στο οποίο νοσηλευόταν τις τελευταίες δυο μέρες λόγω προβλημάτων υγείας.

Ο Τάκης Φιλόπουλος ήταν εκ των γνωστότερων εμπόρων ελαίου. Η επιχείρησή του βρισκόταν στην οδό Τάκη Πετροπούλου από τα μέσα της δεκαετίας του ’60 που ξεκίνησε να ασκεί το επάγγελμα έως και τη συνταξιοδότησή του περίπου το 2009, όπου έπαψε παράλληλα και η λειτουργία του καταστήματος.

 

Με καταγωγή από τη Χώρα Τριφυλίας του σημερινού Δήμου Πύλου-Νέστορος, ήταν παντρεμένος με τη Σοφία Φλεβοτόμου, έχοντας αποκτήσει δυο κόρες τη Μαριφίλια και τη Χριστίνα. Η κόρη του Μαριφίλια, παντρεμένη με τον πολιτικό μηχανικό Κώστα Βασιλάρα, χάρισαν δυο εγγόνια στον κ. Φιλόπουλο, το Νίκο και τον Παναγιώτη. Δυο εγγόνια, το Νάσο και τη Μαρισόφη, του χάρισαν και η κόρη του Χριστίνα που είναι παντρεμένη με τον Άκη Μπαρτζιώτη. Συντετριμμένη η οικογένεια από την απώλεια του αγαπημένου τους συζύγου, πατέρα και παππού, σε ηλικία 84 ετών.

Ο κ. Φιλόπουλος τα τελευταία δυο χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία πάλεψε με σθένος μέχρι την τελευταία του πνοή. Αποτελούσε έναν εξαίρετο οικογενειάρχη, ο οποίος αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ από την πόλη του Πύργου. Το άκουσμα της είδησης της απώλειάς του βύθισε στο πένθος φίλους και γνωστούς.

Η νεκρώσιμος ακολουθία είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 26 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στον Πύργο, και ώρα ώρα 5.30 μ.μ, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 4.30 μ.μ.

Αφήστε το σχόλιο σας: