ΘΡΗΝΟΣ: Πέθανε ο Ηθοποιός Γιάννης Κρανάς από Ανακοπή Καρδιάς (ΕΙΚΟΝΕΣ) - Fanpage

ΘΡΗΝΟΣ: Πέθανε ο Ηθοποιός Γιάννης Κρανάς από Ανακοπή Καρδιάς (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έφυγε αιφνιδίως από ανακοπή καρδιάς ο ηθοποιός Γιάννης Κρανάς, σκορπίζοντας θλίψη στον χώρο του θεάτρου και της τέχνης.

Όπως έγραψε η -επίσης ηθοποιός- Μαίρη Ραζή στο Facebook: «ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΑΝΑ. Πέθανε ο εξαιρετικός συνάδελφος και καλός άνθρωπος Γιάννης Κρανάς! Εσκασα νυχτιάτικα. Τελευταία τον είδα στον Πολυχώρο Αλεξάνδρεια στο έργο του Κώστα Μουρσελά “Ω τι κόσμος μπαμπά”. Ήτταν υπέροχος κι ευτυχώς που του το ‘πα για να ‘χω μια ωραία ανάμνηση μαζί του. Γλυκέ και όμορφε Γιάννη, καλό σου ταξίδι!».

Ο Γιάννης Κρανάς είχε αποφοιτήσει από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Tέχνης. Συνεργάστηκε με το Θέατρο Τέχνης, το Αμφιθέατρο, το Θέατρο Προσκήνιο, το Θέατρο Εξαρχείων, τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.: Λάρισας, Κρήτης, Αγρινίου, Κέρκυρας, Ιωαννίνων, Πάτρας, το Εθνικό Θέατρο, τη Λυρική Σκηνή, το Μέγαρο Μουσικής σε έργα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου με διάφορους σκηνοθέτες, καθώς και με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας.

«Τον γνώρισα στο θεσσαλικό θέατρο. Δουλέψαμε μαζί στον “Πειρασμό” του Ξενόπουλου, από τα πιο καλά παιδιά που γνώρισα στο θέατρο!!! Τώρα έμαθα πως έφυγε από κοντά μας. Τι κρίμα!!! Γιάννη μου καλό ταξίδι», έγραψε ο Νίκος Γιάννακας.


Πηγή:  iefimerida.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: