Κορονοϊός: Νεκρός ο Κώστας Σεργιάδης - Το σπαρακτικό αντίο της συντρόφου του - Fanpage

Κορονοϊός: Νεκρός ο Κώστας Σεργιάδης – Το σπαρακτικό αντίο της συντρόφου του

Στον Έλληνα ομογενή που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες σε νοσοκομείο του Λονγκ Άιλαντ, έκανε αφιέρωμα το site της ομογένειας anamniseis.net γράφοντας:

Τα παιδιά του, λίγο μετά την εκδημία του πολυαγαπημένου πατέρα τους έγραψαν στις «Αναμνήσεις»: «Ο πατέρας μας, όπως γνωρίζουν πολλοί, ήταν καλός άνθρωπος με μεγάλη καρδιά. Ήταν στοργικό πατέρας όσο ελάχιστοι και έκανε το παν για την οικογένειά του. Ήταν πάντα εκεί για μας τόσο στις εύκολες και ευχάριστες μέρες, όσο και στις δυσάρεστες στιγμές και μας έδειχνε πάντα το σωστό από το λάθος. Ήταν στοργικός με όλη τη σημασία της λέξεως πατέρας και παππούς. Ήταν το πρότυπό μας. Ήταν ο ήρωάς μας. Ήταν ο δάσκαλός μας και ο καλύτερός μας φίλος».

Η αδελφή του, τα παιδιά του και η σύντροφός του Μαρία Ιορδανίδη, έκαναν το πρωί του Σαββάτου γνωστή την θλιβερή είδηση του θανάτου του πολυαγαπημένου τους Κώστα.

Η σύντροφός του τον αποχαιρέτησε για πάντα το Σάββατο με τον πιο συγκινητικό τρόπο… «Υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να γίνουν έτσι τα πράγματα, πάλεψες τόσο πολύ… Περίμενες να έρθω να σου πιάσω το χέρι και μετά είπες γεια… καλό ταξίδι Κώστα μου».

It wasn't supposed to be this way..You fought so hard..How do I go on without you…How kosta mou..???? ..You waited till I came to hold your hand,and then you said goodbye…?????Kalo taxidi agapi mou… ???

Δημοσιεύτηκε από Maria Iordanidis στις Σάββατο, 25 Απριλίου 2020

Αφήστε το σχόλιο σας: