Κραυγή αγωνίας από Βίκυ Σταμάτη: "Ο Άκης ζει σε κολαστήριο κινδυνεύει, οδηγείται στον..." - Fanpage

Κραυγή αγωνίας από Βίκυ Σταμάτη: “Ο Άκης ζει σε κολαστήριο κινδυνεύει, οδηγείται στον…”

Ποιες οι δηλώσεις της Βίκυς Σταμάτη για την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου;

Για μια ακόμη φορά ζητά την αποφυλάκιση του συζύγου της η Βίκυ Σταμάτη. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου μιλά στο La Biri Biri για την άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται μέσα στη φυλακή ο πρώην ισχυρός άντρας του ΠΑΣΟΚ.

“Εγώ ξέρω να συγχωρώ. Δεν θα επιστρέψω στον εαυτό μου να χαθώ. Έχω ιερή υποχρέωση απέναντι στο παιδί μου.”, είπε η Βίκυ Σταμάτη και συμπλήρωσε:

”Ευχαριστώ τους πολύτιμους ανθρώπους της ζωής μου για την αγάπη και τη βοήθεια τους. Ευχαριστώ τον γιο μου, που είναι ο λόγος που ζω και κατάφερα να επιβιώσω. Ευχαριστώ και τους γιατρούς μου που με βοήθησαν να επιστρέψω στο γιο μου”.

Μιλώντας για την κατάσταση υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου αποκάλυψε πως ο άντρας της κινδυνεύει: “Αυτά που έχω να σας πω αφορούν στην υγεία του άντρα μου που βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο σύζυγός μου και πατέρας του παιδιού μου έχει υποστεί φλεβοθρόμβωση και οδηγείται σε βαριά καρδιακή νόσο”.

“Ο Άκης κρατείται υπό άθλιες συνθήκες. Στο χώρο που τον έχουν τοποθετήσει δεν τον παρακολουθεί κανένας ειδικός γιατρός και δεν ακολουθεί καμιά θεραπεία.

Η ελληνική δικαιοσύνη θα είχε επέμβει αν ήξερε τις συνθήκες κράτησής του. Τα πόδια του Άκη αιμορραγούν και οι συνέπειες θα είναι τραγικές”, ανέφερε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε πως αντίστοιχα συμπτώματα είχε πριν λίγο καιρό και ένας άλλος κρατούμενος που δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Ακόμη, η Βίκυ Σταμάτη ανέφερε: “Εύχομαι να μην πάρετε το άρωμα του κολαστηρίου που δέχεται ο άντρας μου. Δεν του δίνεται καμιά θεραπεία.

Δεν υπάρχει καρδιολόγος για να του επιβάλλουν την κατάλληλη θεραπεία τρίπλεξ και by pass που χρειάζεται και έχει ζητήσει”.

Ενώ, λύγισε μιλώντας για την τελευταία συνάντηση τους στις φυλακές, όπου βρέθηκε και ο γιος της. “Το παιδί μου κλήθηκε να βοηθήσει και να δώσει κουράγιο στον πατέρα του, που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση”.

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: