Λιάνα Κανέλλη: Δεν δίνω τον μισθό μου – Δεν βάζω πλάτη σε αυτούς που ήταν απέναντί μας - Fanpage

Λιάνα Κανέλλη: Δεν δίνω τον μισθό μου – Δεν βάζω πλάτη σε αυτούς που ήταν απέναντί μας

Την δική της άποψη κατέθεσε σε εκπομπή του ΑΝΤ1 για την πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και όπως όλα δείχνουν θα συζητηθεί αρκετά

ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ.

Την ώρα που κυβέρνηση και αντιπολίτευση δηλώνουν πρόθυμες να προχωρήσουν σε μειώσεις μισθών για τη στήριξη του ταμείου του κορωνοϊού, η Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έδωσε μια δική της διάσταση στο θέμα.

Υποστήριξε ότι «πρέπει να σταματήσει αυτό το αστειάκι να γίνονται οι βουλευτές χορηγοί των ψηφοφόρων» και σημείωσε ότι δουλειά των βουλευτών είναι να προτείνουν νόμους προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας. «Μην το λες αυτό στο ΚΚΕ. Εμείς ζητάμε προσλήψεις, κάλυψη των νοσοκομείων, ακύρωση των απολύσεων. Οι βουλευτές δεν θα βοηθήσουν με την τσεπούλα τους για ένα δίμηνο για να αποκτούν άλλοθι να ψηφίζουν την πολιτική που επιφέρει στον κόσμο την λιτότητα».

Η Λιάνα Κανέλλη συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και όταν ο δημοσιογράφος της επεσήμανε ότι το παράδειγμα το έδωσε πρώτη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. «Τους βουλευτές τους ψηφίζετε για τις αποφάσεις που παίρνουμε. Κι όταν οι αποφάσεις από το 2010 και μετά έχουν μειώσει τόσες φορές τους μισθούς».

Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν όταν η βουλευτής του ΚΚΕ θεώρησε προσβλητικές αναφορές του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη, που ήταν στο πάνελ, κατηγορώντας τον ότι κάνει τον τιμητή.

«Βάλτε όμως λίγο πλάτη», απάντησε ο δημοσιογράφος Γ. Παπαγιάννης.
«Τι λες μωρέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου; Θα βάλω πλάτη μόνο σε όσα μέτρα έχουν έστω και ένα σπέρμα στήριξης λαϊκών συμφερόντων. Θα βάλω πλάτη σε αυτούς που πίστεψαν ότι ο λαός μπορεί να ζήσει με 400 ευρώ;

Σε αυτούς που έκοψαν τις συντάξεις;»

Αφήστε το σχόλιο σας: