Νέα Φιλαδέλφεια: Οργή για τον Βηματισμό αλά «Μόντι Πάιθον» στην Παρέλαση - Έξαλλος ο Γιάννης Βούρος - Fanpage

Νέα Φιλαδέλφεια: Οργή για τον Βηματισμό αλά «Μόντι Πάιθον» στην Παρέλαση – Έξαλλος ο Γιάννης Βούρος

Κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, μια περίεργη ομάδα από κοπέλες υποδυόμενες τις μαθήτριες, όταν έφτασαν στο σημείο της εξέδρας των επισήμων «παρέλασαν» με βηματισμό αλά Μόντι Πάιθον.

Όπως αναφέρει το Fx-news.gr, οι κοπέλες που «παρέλασαν» φαίνεται ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα σχολεία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας!

Με την κοπέλα στο κέντρο της πρώτης σειράς να κρατά την ελληνική σημαία και να είναι η μόνη που δεν έκανε αλλοπρόσαλλες κινήσεις, οι υπόλοιπες κοπέλες έκαναν μιμήσεις, με διαφορετικό μοτίβο η κάθε μια. Από μίμηση αναπήρου έως και μίμηση πτηνού και μάλιστα αν παρατηρήσετε στο βίντεο έβγαζαν κραυγές πτηνών! Παρατηρήθηκε μάλιστα ότι καμία από τις κοπέλες δεν γελούσε ή δεν έκανε «χαβαλέ» γεγονός που δείχνει ότι πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο και προετοιμασμένο «σκετς»!

Δείτε τις εικόνες αντίκρισαν οι επίσημοι στο βίντεο που ακολουθεί:

Ορισμένη ανάρτηση Βούρου για το περιστατικό

«Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του ’40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

Αφήστε το σχόλιο σας: