Νέο Χτύπημα της Μοίρας για τη Σύζυγο του Θάνου Μικρούτσικου - Fanpage

Νέο Χτύπημα της Μοίρας για τη Σύζυγο του Θάνου Μικρούτσικου

Λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο του συζύγου της, Θάνου Μικρούτσικου η Μαρία Παπαγιάννη θρηνεί και τον πατέρα της.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στην Espresso, η συναυλία μνήμης για τον μεγάλο μας συνθέτη το βράδυ της Δευτέρας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κατέληξε σε εφιάλτη για τη Μαρία Παπαγιάννη, καθώς μετά το φινάλε πληροφορήθηκε πως ο λατρεμένος της πατέρας έφυγε από τη ζωή.

Φορτισμένη ήδη συγκινησιακά από το λυτρωτικό ταξίδι στα τραγούδια του συζύγου της, η γνωστή συγγραφέας δεν άντεξε μόλις άκουσε τα μαντάτα και λύγισε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, φορτισμένη ήδη συγκινησιακά από το ταξίδι στα τραγούδια του συζύγου της, η Μαρία Παπαγιάννη δεν άντεξε μόλις άκουσε τη δυσάρεστη είδηση και λύγισε. Γλυκομίλητος και πάντα με τη μεγάλη αγκαλιά του ανοιχτή για την αγαπημένη κόρη και τον σπουδαίο γαμπρό του, άφησε την τελευταία του πνοή, στο τέλος του αφιερώματος στον Θάνο Μικρούτσικο με τίτλο «Το πιο όμορφο απ’ όλα δε στο ‘χω πει ακόμα…».
Νέοι και παλιοί φίλοι του Θάνου Μικρούτσικου, ερμήνευσαν τα τραγούδια του και τα έκαναν δικά τους, ενώνοντας τις φωνές τους σ’ αυτή την ξεχωριστή sold-out συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής. Τραγούδια του, που αγαπήσαμε ερμήνευσαν οι: Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Μεράντζας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης και Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Αποσπάσματα από τη βιογραφία του Θάνου Μικρούτσικου διάβασε ο Οδυσσέας Ιωάννου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς είχε αναλάβει ο Θύμιος Παπαδόπουλος και συμμετείχε 8μελής ορχήστρα. Ήταν μια βραδιά που είχε οργανώσει ο ίδιος από το κρεβάτι του νοσοκομείου, δεν πρόλαβε όμως να τη δει να υλοποιείται!

Αφήστε το σχόλιο σας: