Νεκρός ο Επιχειρηματίας Γιάννης Γκισάκης. Πέθανε την Ημέρα που Γεννήθηκε ο γιός του - Fanpage

Νεκρός ο Επιχειρηματίας Γιάννης Γκισάκης. Πέθανε την Ημέρα που Γεννήθηκε ο γιός του

Ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που κατάφερε να πετύχει με σωστές κινήσεις. Ο Γιάννης Γκισάκης έφυγε χθες από τη ζωή.

Ένας άνθρωπος που μαζί με τη γυναίκα του Σούλα κατάφεραν επί δεκαετίες να γίνουν ταυτόσημη έννοια στον χώρο των καλλυντικών στην ευρύτερη περιοχή του Θεσσαλικού κάμπου.

Γεννήθηκε στον Μαυρόλιθο Βρυοτόπου Αμπελώνα προερχόμενος από αγροκτηνοτροφική οικογένεια. Βρέθηκε σε νεαρή ηλικία στη Λάρισα και ως ανήσυχο πνεύμα άρχισε να ασχολείται μαζί με τη σύζυγό του εμπορικά, στον χώρο της ομορφιάς.

Το πρώτο τους κατάστημα ξεκίνησε το 1975, ενώ πέντε χρόνια αργότερα άνοιξαν το δεύτερο με την επωνυμία «Soula», που αποτέλεσε σήμα κατατεθέν της μετέπειτα «αλυσίδας» τους. Ένα μαγαζί που υπάρχει ακόμα και σήμερα.

Ο ίδιος φρόντιζε να βρίσκεται καθημερινά επί 45 χρόνια στην αγορά και δεν έπαψε ποτέ να ενδιαφέρεται για το μέλλον τόσο της επιχείρησης όσο και του κλάδου.

Με τη σύζυγό του απέκτησαν δύο παιδιά. Η τραγική σύμπτωση είναι πως σαν σήμερα 17 Νοέμβρη, ημερομηνία της κηδείας του, γεννήθηκε ο γιος του Δημήτρης. Ευτύχησε να δει τέσσερα εγγόνια πριν κλείσει τα μάτια του.

Αφήστε το σχόλιο σας: