Πάγκαλος: Να μπει στρατός στα Εξάρχεια να βάλει τάξη - Fanpage

Πάγκαλος: Να μπει στρατός στα Εξάρχεια να βάλει τάξη

«Τα Εξάρχεια θα μπορούσαν να είναι η γραφική, παραδοσιακή συνοικία της Αθήνας, αν…»
Χωρίς την παρέμβαση του στρατού και τη μεταφορά του Πολυτεχνείου αλλού, τα Εξάρχεια δεν μπορούν να γίνουν Μονμάρτη, υποστήριξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος
ωρίς την παρέμβαση του στρατού και τη μεταφορά του Πολυτεχνείου από την περιοχή, τα Εξάρχεια δεν μπορούν να γίνουν Μονμάρτη, υποστήριξε ο πρώην υπουργός ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος.

Με διαδοχικά tweets ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος, σχολιάζοντας τη δήλωση της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα περί Εξαρχείων και Μονμάρτης, υποστήριξε πως στην περιοχή θα μπει τάξη μόνο αν κατέβει ο στρατός και φύγει το Πολυτεχνείο.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Επιτρέψτε μου ως γαλλομαθής να πω ότι Monmartre προέρχεται από το mont-martyres, που σημαίνει ότι κάποτε την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας εμαρτύρησαν εκεί κάποιοι χριστιανοί των οποίων τα ονόματα δεν διασώζω.

»Η κ. Παπακώστα έχει δίκιο. Τα Εξάρχεια θα μπορούσαν να είναι η γραφική, παραδοσιακή συνοικία της Αθήνας. Οι πολιτικάντηδες που εν όψει των Ευρωεκλογών ρίχνουν τις ευθύνες στην Αστυνομία μιλούν για κάτι που δεν γίνεται χωρίς την παρέμβαση του στρατού και τη μεταφορά του Ε.Μ.Π.».

πηγη

Αφήστε το σχόλιο σας: