Πάνος Ζάρλας: Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Τροχαίας για το δυστύχημα (Vid) - Fanpage

Πάνος Ζάρλας: Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Τροχαίας για το δυστύχημα (Vid)

Ήταν τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του στη λεωφόρου Συγγρού.

Σήμερα, μία ημέρα πριν την κηδεία του, η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκαλύπτοντας κάτι που προκάλεσε ανατριχίλα στο τηλεοπτικό κοινό.

Όπως δήλωσε, οι άνδρες της Τροχαίας τη διαβεβαίωσαν πως δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση ο νεαρός να είχε γλιτώσει τη ζωή του ακόμα και στην περίπτωση που φορούσε το κράνος του.

Συγκεκριμένα, είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ μένω στην Μυτιλήνη, οπότε θα ήθελα το παιδί μου να το πάρω κοντά μου. Όταν ολοκληρωθεί η νεκροψία, η σωρός του θα ταξιδέψει και την Τρίτη έχει κανονιστεί η κηδεία του. Ο καθένας αγαπιέται από τις χάρες του και ο Πάνος έχει αγαπηθεί πολύ επομένως είχε πολλές χάρες. Δέχτηκε περισσότερο αγάπη από ότι πόλεμο…

Είναι πολύ ευχάριστο να ξέρεις ότι το παιδί σου αγαπήθηκε. Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να εξακριβώσω αν φόραγε κράνος. Ωστόσο με ενημέρωσαν από την Τροχαία ότι το ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό που είτε είχε κράνος είτε όχι δεν θα τον έσωζε.

Γιόρτασα τα τελευταία του γενέθλια εκείνο το βράδυ… Εμείς ήμασταν μία παρέα που αποφασίσαμε να του κάνουμε έκπληξη, δεν ήξερε καν ότι θα ερχόμασταν και προφανώς είχε κανονίσει κάτι άλλο! Εγώ προσπαθώ να αντέξω γιατί αυτή είναι η υποχρέωσή μου».

Πηγή: dailymedia.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: