Πέθανε από κορωνοϊό ο γιατρός που προειδοποίησε τον Μπόρις Τζόνσον για ελλείψεις στα νοσοκομεία - Fanpage

Πέθανε από κορωνοϊό ο γιατρός που προειδοποίησε τον Μπόρις Τζόνσον για ελλείψεις στα νοσοκομεία

Τρεις εβδομάδες αφού ειδοποίησε τον Μπόρις Τζόνσον για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία ο 53χρονος dr. Abdul Mabud Chowdhury πέθανε από κορωνοϊό.

Ο dr. Abdul Mabud Chowdhury, ουρολόγος στο Νοσοκομείο Homerton του Λονδίνου, υπέκυψε στον κορωνοΐό την Τετάρτη αφού πέρασε 15 ημέρες στο Queen’s Hospital στο Romford, σύμφωνα με το Sky News.

Στις 18 Μαρτίου, έγραψε ένα επείγον μήνυμα προς τον Μπόρις Τζονσον στο Facebook, απευθύνοντας έκκληση για τους υγειονομικούς υπαλλήλους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Θυμηθείτε ότι μπορούμε να είμαστε γιατροί / νοσοκόμοι / εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας που βρίσκονται σε άμεση επαφή με τους ασθενείς, αλλά είμαστε επίσης άνθρωποι που προσπαθούν να ζήσουν σε αυτόν τον κόσμο χωρίς ασθένεια με την οικογένεια και τους φίλους μας», έγραψε ο Chowdhury.

«Οι άνθρωποι μας εκτιμούν και χαιρετίζουμε την προσφορά μας, που είναι γεμάτη έμπνευση, αλλά θα ήθελα να πω ότι πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας σε αυτή την παγκόσμια καταστροφή», πρόσθεσε.

Ο Σύνδεσμος Μουσουλμάνων Ιατρών αποτίει φόρο τιμής στον 53χρονο γιατρό από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατέληξε από τον κορωνοϊό, χωρίς να φέρει υποκείμενο νόσημα.

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι από το θάνατο του dr. Abdul Mabud Chowdhury, Συμβουλευτικού Ουρολόγου στο Νοσοκομείο Homerton, αφού πάλεψε για τη ζωή του με τον Covid-19. Αφήνει πίσω τη σύζυγό του και δύο παιδιά. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί τους» ανέφερε το μήνυμα.

Με πληροφορίες από το New York Post/ Sky News

Πηγή: lifo.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: