Πέθανε ξαφνικά ο Λεωνίδας Κανελλάκης - Fanpage

Πέθανε ξαφνικά ο Λεωνίδας Κανελλάκης

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Ιωνικού μετά τον ξαφνικό θάνατο του Λεωνίδα Κανελλάκη, γιου του ιστορικού προέδρου της ομάδας της Νίκαιας, Νίκου, κι αδερφός του μετέπειτα ιδιοκτήτη της ομάδας, Χρήστου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιωνικός αναφέρει τα εξής:

«H διοίκηση του Ιωνικού μας και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Κανελλάκη για τον απροσδόκητο θάνατο του Λεωνίδα Κανελλάκη, υιό του αείμνηστου Νίκου Κανελλάκη και αδερφού του πρώην προέδρου της ομάδας μας ,Χρήστου. Ο Λεωνίδας ήταν ένας θετικός άνθρωπος, με χαμόγελο και αισιοδοξία και η απώλεια του είναι τεράστια. Καλό ταξίδι Λεωνίδα!»

Σπαρακτικά είναι τα λόγια του αδελφού του, Χρήστου. “Εσύ μου φώναζες να μην καπνίζω και να γυμνάζομαι. Και;;;;;; Εγώ πού να σε βρω να σε μαλώσω που άνοιξες εταιρεία στον Παράδεισο;;;; Αυτά τα κακά όνειρα είναι δυστυχώς η πραγματικότητα και εγώ δε θα την δεχτώ ποτέ. Λεωνίδα, αγάπη μου, αδελφέ μου, να μας προσέχεις όλους όπως έκανες πάντα και να μας φωτίζεις με τις γνώσεις σου από ψηλά. Κομμάτια η καρδιά και η ψυχή μου. Φύγανε όλοι…”

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γερασίμου στο Νεκροταφείο του Σχιστού τη Παρασκευή 21/06/2019 στις 16:00.

Πηγή: newsone.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: