Πέθανε σε ηλικία 47 ετών ο ηθοποιός Κώστας Ταρπατζής - Η ανάρτηση του Κανάκη - Fanpage

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών ο ηθοποιός Κώστας Ταρπατζής – Η ανάρτηση του Κανάκη

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών ο ηθοποιός Κώστας Ταρπατζής, γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Γιάννης ο Όμορφος».

Την είδηση του θανάτου του ηθοποιού έκανε γνωστοποίησε ο Αντώνης Κανάκης και το Θέατρο Παράθλαση, χωρίς ωστόσο προβούν σε λεπτομέρειες.

«Στον «Γιάννη Τον Όμορφο» είχαμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη παρέα ταλαντούχων ηθοποιών από την Θεσσαλονίκη, τους οποίους κρατώ στην καρδιά μου και κάθε στιγμή που τους θυμάμαι χαμογελάω. Σήμερα έμαθα πως ο γλυκός μας Κώστας Ταρπατζής… Στεναχωρέθηκα τόσο πολύ… Όμως θα συνεχίσω να χαμογελάω κάθε φορά που τον σκέφτομαι…» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

«Καλός και ευγενικός συνάδερφος, ο ορισμός του «εραστής της τέχνης», γλυκός και δυσεύρετος άνθρωπος. Δεν έχω λόγια ειλικρινά. Κώστα Ταρπατζή θα σε θυμάμαι και θα σε μνημονεύω πάντα με αγάπη», έγραψε ο Γιάννης Σερβετάς στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλός και ευγενικός συνάδερφος, ο ορισμός του «εραστής της τέχνης», γλυκός και δυσεύρετος άνθρωπος. Δεν έχω λόγια ειλικρινά. Κώστα Ταρπατζή θα σε θυμάμαι και θα σε μνημονεύω πάντα με αγάπη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Servetas Giannis (@servetasgiannis) στις

Σε ανακοίνωσή του, το Θέατρο Παράθλαση, στο οποίο εργαζόταν ο Κώστας Ταρπατζής αναφέρει ότι βιώνει μία τρομερά επώδυνη απώλεια.

«Το Θέατρο Παράθλαση, βιώνει μια τρομερά επώδυνη απώλεια. Ο Κώστας Ταρπατζής, ακριβός φίλος και για 20 χρόνια πολύτιμος συνεργάτης, ξαφνικά, απροσδόκητα, αναπάντεχα, έφυγε για άλλες, μακρινές, θεατρικές γειτονιές», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: .lifo.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: