Πένθος στα Χανιά: Πέθανε η αγαπητή γιατρός και αυτοδιοικητικός Χαρούλα Μυλωνάκη - Fanpage

Πένθος στα Χανιά: Πέθανε η αγαπητή γιατρός και αυτοδιοικητικός Χαρούλα Μυλωνάκη

Θλίψη και οδύνη σκόρπισε στα Χανιά η είδηση του θανάτου της αγαπητής γιατρού με πλούσια δράση και προσφορά στα τοπικά.

Η Χαρούλα Μυλωνάκη, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης σε ηλικία 68 ετών, μετά από πολυετή περιπέτεια που είχε με την υγεία της, αφήνοντας πίσω της ωστόσο, πλούσια παρακαταθήκη και πεπραγμένα που τιμούν το όνομα και την πορεία της.

Από την επαγγελματική της πορεία, η Χαρούλα Μυλωνάκη ήταν παθολόγος που διετέλεσε και αναπλ. διευθύντρια της Β’ Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων, ενώ ήταν και Υπεύθυνη του Διαβητολογικού ιατρείου.

Η δράση της όμως δεν περιορίστηκε στο λειτούργημα του γιατρού. Η πολυσχιδής προσωπικότητα της, την ωθούσε να ασχοληθεί με τα κοινά και να προσφέρει στην κοινωνία.

Έτσι εκτός των άλλων, είχε εκλεγεί Νομαρχιακή Σύμβουλος τις τετραετίες 1994-1998 και 1998-2002, αλλά και Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Χανίων, με διαρκή παρουσία από το 2002, ενώ είχε περάσει από τις θέσεις της Προέδρου τόσο στο Δ.Σ. της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. και του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαιρεθιανών.

Η κηδεία της αγαπητής Χαρούλας, θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο -λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό- στα Χαιρεθιανά Κισσάμου, απ’ όπου καταγόταν.

Το zarpanews.gr και ο Super FM 89.6 εκφράζουν τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσης.

Πηγή: zarpanews.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: