Πατέρας και κόρη πέθαναν από κορωνοϊό με 24 ώρες διαφορά ο ένας από τον άλλο - Fanpage

Πατέρας και κόρη πέθαναν από κορωνοϊό με 24 ώρες διαφορά ο ένας από τον άλλο

Σίγουρα θα είναι πολλές οι ιστορίες που θα αναδυθούν από αυτήν την τραγική περίοδο. Ιστορίες ανθρώπων που δεν τα κατάφεραν και άλλων που τα πήγαν καλά και γύρισαν πίσω στη ζωή.

Δυστυχώς, η παρακάτω ιστορία αφορά έναν πατέρα και την 33χρονη κόρη του, του πέθαναν μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, ο ένας από τον άλλο, από τον κορωνοϊό, την προηγούμενη εβδομάδα στη Μεγάλη Βρετανία.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Σουντίρ Σαρμά, εργαζόμενος στο αεροδρόμιο του Χίθροου έχασε τη μάχη με τον θανατηφόρο ιό την Τετάρτη, μια μέρα πριν από την κόρη του, Ποόγια, η οποία άφησε την τελευταία του πνοή στα 33 της, από την ίδια αιτία.

Ο Σάρμα είχε επιβαρυμένη υγεία τα τελευταία χρόνια, κάτι που τον ανάγκαζε να διακόπτει την επαγγελματική του δραστηριότητα, όπως αναφέρει η New York Post. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η νεότερη των δύο θυμάτων έλαβε τρεις ημέρες ιατρικής περίθαλψης πριν τελικά εκπνεύσει.

Η είδηση της απώλειας των δύο ανθρώπων προξένησε θρήνο όχι μόνο στις τάξεις της οικογένειας και των φίλων, αλλά και στους συναδέλφους τους. Μάλιστα, το δημοσίευμα σημειώνει ότι στο βρετανικό αεροδρόμιο ο θάνατος του Σουντίρ ήταν αυτός που μονοπωλούσε τις συζητήσεις μεταξύ των εργαζομένων.

«Είναι μια απόλυτη τραγωδία. Ήταν ένας αξιαγάπητος άνθρωπος. Όλοι οι εργαζόμενοι μιλούν γι’ αυτόν», αναφέρουν.

Πάντως, σημειώνεται ότι δεν είναι σαφές εάν πατέρας και κόρη ήταν κοντά ο ένας στον άλλο την περίοδο που μολύνθηκαν από τον ιό.

Πηγή: infowoman.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: