Πορεία για τη μνήμη του αδικοχαμένου Ζακ Κωστόπουλου στο κέντρο της Αθήνας – βίντεο και φωτογραφίες - Fanpage

Πορεία για τη μνήμη του αδικοχαμένου Ζακ Κωστόπουλου στο κέντρο της Αθήνας – βίντεο και φωτογραφίες

 

Συγκεντρωμένος κόσμος που γνώρισε και αγάπησε τον Ζακ άναψε κεριά και άφησε λουλούδια στη μνήμη του

Πορεία στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη της Διεθνούς Αμνηστίας προς την πλατεία Συντάγματος με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατό του.

Αρχικά συγκεντρώθηκαν στην οδό Γλάδστωνος στην Ομόνοια, όπου ο Ζακ έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση που δέχτηκε αφού μπήκε σε κοσμηματοπωλείο και παγιδεύτηκε μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα για το θάνατό του, ο Ζακ πέθανε μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που προκλήθηκε από τα πολλαπλά τραύματα που υπέστη.


Είναι συγκεντρωμένος κόσμος που γνώρισε και αγάπησε τον Ζακ και ήρθαν να ανάψουν κεριά και να αφήσουν λίγα λουλούδια στη μνήμη του.


Μάλιστα, η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου χθες το βράδυ, κατέθεσε υπόμνημα στο Συμβούλιο Πλημελειοδικών με το οποίο ζητά να ασκηθούν διώξεις και στους έξι κατηγορουμένους για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο δεύτερο κοσμηματοπωλείου του άνδρα που εμπλέκεται στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου

Μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας του Ρουβίκωνα βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο δεύτερο κοσμηματοπωλείο του άνδρα που εμπλέκεται στον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, το οποίο βρίσκεται στο Χαλάνδρι.

Μια ομάδα ανθρώπων του Ρουβίκωνα ύψωσαν πανό μπροστά από το κοσμηματοπωλείο στο οποίο έγραφαν: «Ο δολοφόνος του Ζακ είναι στη γειτονιά σας».

[

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: