Σεισμός στην Αλβανία: Συγκίνηση προκαλεί η ανάσυρση του 25χρονου Klajdi Qato, έπειτα από 21 ώρες που έμεινε εγκλωβισμένος κάτω από τα ερείπια κτηρίου στο Δυρράχιο. - Fanpage

Σεισμός στην Αλβανία: Συγκίνηση προκαλεί η ανάσυρση του 25χρονου Klajdi Qato, έπειτα από 21 ώρες που έμεινε εγκλωβισμένος κάτω από τα ερείπια κτηρίου στο Δυρράχιο.

Αγωνιώδεις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό επιζώντων – Πάνω από 350 μετασεισμικές δονήσεις – Καταγγελίες αστέγων για κλοπή της βοήθειας που τους παρέχεται – Λέκκας στο protothema.gr: Δεν υπάρχει ακόμη εικόνα για την έκταση της καταστροφής – «Ρευστοποιήθηκαν» τα εδάφη στο παραλιακό μέτωπο του Δυρραχίου
Άλλος ένας άνθρωπος μπήκε στη λίστα των θυμάτων από τον χθεσινό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ στην Αλβανία, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 31. Κάτω από τα ερείπια υπολογίζεται ότι βρίσκονται πάνω από 20 άνθρωποι, μεταξύ αυτών και τρεις πολυμελείς οικογένειες, με πολλούς να εκτιμούν ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί.

Τα σωστικά συνεργεία έχουν επιδοθεί σε μάχη με τον χρόνο για τον εντοπισμό επιζώντων κάτω από τα χαλάσματα. Ωστόσο όσο περνούν οι ώρες, οι πιθανότητες λιγοστεύουν. Οι μεγαλύτερες καταστροφές σημειώθηκαν στην κωμόπολη της Θουμάνα, που εντοπίστηκαν 11 νεκροί.

Συγκίνηση προκαλεί η ανάσυρση του 25χρονου Klajdi Qato, έπειτα από 21 ώρες που έμεινε εγκλωβισμένος κάτω από τα ερείπια κτηρίου στο Δυρράχιο.

Ο νεαρός εγκλωβίστηκε όταν το οικοδόμημα κατέρρευσε από τον φονικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ στην Αλβανία και ανασύρθηκε ζωντανός έπειτα από επιχείρηση αλβανικών και ελληνικών ομάδων διάσωσης, όπως μετέδωσε το αλβανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ΑΤΑ.

Αφήστε το σχόλιο σας: