Σημαντική Έκκληση: Δώστε Aίμα για τον 25χρονο Γιάννη που Xτύπησε σοβαρά σε τροχαίο - Fanpage

Σημαντική Έκκληση: Δώστε Aίμα για τον 25χρονο Γιάννη που Xτύπησε σοβαρά σε τροχαίο

Οικογένεια και φίλοι στέκονται στο πλευρό του Γιάννη και απευθύνουν έκκληση για αίμα

Στις 12 Αυγούστου τραυματίστηκε σοβαρά στην διάρκεια τροχαίου ατυχήματος στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου, στο ύψος του Παγκρητίου Σταδίου.

Από τότε νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου «δίνοντας» τον δικό του αγώνα για την ζωή.

Ο 25χρονος Γιάννης Τουτουντζόγλου, χρειάζεται αίμα και για τον λόγο αυτό οι δικοί του άνθρωποι απευθύνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να προσφέρει αίμα, συμβάλλοντας με τον τρόπο στην βελτίωση της κατάστασης της υγείας του πολυτραυματία.

Και όλα αυτά ενώ η Κρήτη τις τελευταίες ώρες θρηνεί ένα ακόμη νεαρό άτομο που έσβησε στην άσφαλτο, έπειτα από παράσυρση που προηγήθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, σε δρόμο παράλληλο της εθνικής κάτω από την γέφυρα του Αι Γιάννη Χωστού στο Ηράκλειο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Βενιζελείου να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 24χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Πλέον, ο αριθμός των νεκρών από τροχαία δυστυχήματα έχει ανέλθει στους 48 για το νησί, από αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα.

Αφήστε το σχόλιο σας: