Στην Αλόννησο ο Κοτζιάς, γράφει βιβλίο για το Σκοπιανό - Fanpage

Στην Αλόννησο ο Κοτζιάς, γράφει βιβλίο για το Σκοπιανό

Περισυλλογή και απομόνωση στην Αλόννησο είναι οι… συνιστώσες του νέου βιβλίου για το «Σκοπιανό» που ετοιμάζει ο Νίκος Κοτζιάς.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, δε, περιμένουν με αγωνία το πόνημα του πρώην υπουργού Εξωτερικών για τη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς εκφράζονται φόβοι για το τι μπορεί αυτό να αναφέρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην Υπουργός και… ενορχηστρωτής της Συμφωνίας, που τα έδωσε σχεδόν όλα στους Σκοπιανούς, αναμένεται να αναφερθεί αναλυτικά σε συγκεκριμένες συζητήσεις, έγγραφα και παρασκηνιακές συναντήσεις εντός και εκτός συνόρων, που οδήγησαν στην υπογραφή της επίμαχης διακρατικής συνομολόγησης του περασμένου καλοκαιριού με τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

Ο πρώην επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας βρίσκεται εδώ και βδομάδες απομονωμένος στο εξοχικό του στην Αλόννησο και γράφει συνεχώς.

Αυτή τη φορά από την Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι πιθανώς θα φέρει στην επιφάνεια γεγονότα που μπορεί και να θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το εάν και κατά πόσο θα δοθεί επιτέλους στη δημοσιότητα η επιστολή παραίτησής του, την οποία είχε στείλει στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στα μέσα Οκτωβρίου του περασμένου έτους, μετά τη διαμάχη με τον Πάνο Καμμένο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει χαρακτηρίσει τον πρώην υπουργό «ολετήρα», προσθέτοντας ότι είχε στήσει «με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών εγκληματική οργάνωση» για την παράδοση της Μακεδονίας.

Το βιβλίο είναι πιθανόν να κυκλοφορήσει πρώτα στα αγγλικά και μετά να μεταφραστεί στα ελληνικά.

via

Αφήστε το σχόλιο σας: