Στην αντεπίθεση η Αριστερή Πλατφόρμα: Η κυβέρνηση ψάχνει άλλοθι για εκλογές - εξπρές - Fanpage

Στην αντεπίθεση η Αριστερή Πλατφόρμα: Η κυβέρνηση ψάχνει άλλοθι για εκλογές – εξπρές

«Δεν μπορεί με τίποτα να δικαιολογήσει στο λαό ότι συνομολόγησε με Μέρκελ και Σόιμπλε ένα νέο Μνημόνιο λιτότητας και εξόντωσης της κοινωνίας».

Με ιδιαιτέρως σκληρή γλώσσα απάντησαν κύκλοι της Αριστερής Πλατφόρμας, στα όσα είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, δείχνοντας ότι το διαζύγιο έχει ήδη ληφθεί, αν και όχι στα χαρτιά.

«Η κυβέρνηση, με την επίθεσή της στην Αριστερή Πλατφόρμα και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είναι προφανές ότι στο μόνο που αποβλέπει είναι να βρει διάτρητα άλλοθι για άμεσες εκλογές-εξπρές», σχολίαζαν κύκλοι της Αριστερής Πλατφόρμας.

Στην απάντηση επισημαίνεται ότι «η κυβέρνηση, όσο κι αν πελαγοδρομεί και αμπελοφιλοσοφεί σε βάρος της Αριστερής Πλατφόρμας και του Παναγιώτη Λαφαζάνη, δεν μπορεί με τίποτα να δικαιολογήσει στο λαό ότι συνομολόγησε με Μέρκελ και Σόιμπλε ένα νέο Μνημόνιο λιτότητας και εξόντωσης της κοινωνίας, ένα Μνημόνιο ξεπουλήματος της χώρας και υποτέλειας».

Καταλήγοντας, η Αριστερή Πλατφόρμα τονίζει ότι «τίποτα και κανένα εκλογικό τέχνασμα δεν μπορεί να διασώσει τη νέα, καταστροφική συναίνεση, που εκφράστηκε στη Βουλή από τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και την κυβέρνηση, με την από κοινού ψήφιση του τρίτου Μνημονίου».

Τι είπε η Γεροβασίλη

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, σχολιάζοντας δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη -ότι δεν πρόκειται κάτω από οποιοδήποτε πρόσχημα να δώσουν το πράσινο φως στον οποιονδήποτε να εφαρμόσει το τρίτο μνημόνιο- είπε ότι «ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έχει υποστηρίξει ανοιχτά τη συντεταγμένη έξοδο της χώρας από το ευρώ, όπως την επιθυμούσε το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας».

«Οι ξεκάθαρες απαντήσεις θα βοηθήσουν όλους μας να κατανοήσουμε τη βάση στην οποία παίρνουν οι σύντροφοι την απόφαση ανατροπής της κυβέρνησης της Αριστεράς» συμπλήρωσε.

πηγη

Αφήστε το σχόλιο σας: