Στην νέα διαφήμιση της μπύρας ΑΛΦΑ φέτος θα κλάψουν οι άντρες - Fanpage

Στην νέα διαφήμιση της μπύρας ΑΛΦΑ φέτος θα κλάψουν οι άντρες

Η νέα διαφήμιση της ΑΛΦΑ θα βγει το βράδυ της Πέμπτης στους τηλεοπτικούς δέκτες όλης της χώρας και είναι ακόμη πιο συγκινητική από την πρώτη που είδαμε πέρσι.

Πέρυσι η μπύρα ΑΛΦΑ στα τέλη Μαρτίου κατάφερε να κάνει αξέχαστο ένα ξεχασμένο και σχετικά άγνωστο τραγούδι του Στέφανου Κορκολή τραγουδισμένο από τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο.

Η πρώτη διαφήμιση με τον πατέρα και την νύφη έχει ήδη πάνω από 1,6 εκατομμύριο προβολές στο youtube ενώ η μουσική το τραγούδι “Θες” πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές.

Φέτος δεν υπήρχε λόγος η μπύρα ΑΛΦΑ να αλλάξει την πετυχημένη συνταγή στην επικοινωνία της απλώς να την τροποποιήσει.

Με τους ίδιους συντελεστές πίσω από τις κάμερες και στην μουσική, μιλάει πάλι για σχέσεις, αλλά αυτή την φορά του γιου με τον πατέρα.

Ο τίτλος της νέας της διαφήμισης είναι Ένα βήμα αρκεί για να έρθεις κοντά στους ανθρώπους σου

Μέσα από τις αξίες και τους δυνατούς δεσμούς της οικογένειας, η νέα ταινία της μπύρας ΆΛΦΑ, αγγίζει τις αξίες της ίδιας της μάρκας και μας θυμίζει ότι ένα μόνο βήμα αρκεί για να έρθουμε πιο κοντά στην «ΑΛΦΑ πλευράς μας». Αυτή που μας κάνει πιο απλούς, πιο αυθόρμητους και αυθεντικούς.

Η επίσημη τηλεοπτική προβολή θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης και όλα δείχνουν ότι οι συντελεστές θα καταφέρουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να συγκινήσουν με την δουλειά τους.

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: