Στις 3 Φεβρουαρίου επιστρέφει το MEGA, το «4» του τηλεκοντρόλ αποκτά ξανά νόημα - Fanpage

Στις 3 Φεβρουαρίου επιστρέφει το MEGA, το «4» του τηλεκοντρόλ αποκτά ξανά νόημα

 

Μετά από δύο χρόνια που έπεσε το μαύρο, το κανάλι που μισήθηκε και αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο, επιστρέφει. Welcome back, Mega (mou).

Μπορεί η τηλεόραση να μην αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας μας (με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια), μιας και το Netflix έχει πάρει πλέον τη θέση της δικαιωματικά, παρ΄όλα αυτά δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι το Mega ζωντανεύει ξανά. Και για να γίνουμε ξεκάθαροι, δεν είναι το κανάλι που μας έλειψε, είναι οι σειράρες που λείπουν απ’τα τα μεσημέρια μας.

Ξέρετε τώρα, αναφερόμαστε σε εκείνες τις ώρες που θέλουμε απλά να πατήσουμε ένα κουμπί, (το 4 δηλαδή που είχαμε βάλει το Mega – αλήθεια εσείς σε ποιο το είχατε;), χωρίς να πρέπει να ανοίξουμε λάπτοπ, να αράξουμε στον καναπέ ή να βάλουμε το μεσημεριανό μας και να δούμε Δέκα Λεπτά Κύρηγμα, Είσαι το Ταίρι μου, Σαββατογεννημένες ή οποιαδήποτε άλλη επική σειρά που ανήκει στο κανάλι. Έτσι μάθαμε από πιτσιρίκια, δεν αλλάζουν οι συνήθεις έτσι εύκολα.

Η ημερομηνία που έχει προγραμματιστεί το μεγάλο το comeback, είναι τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου.

Το κανάλι, που ανήκει πλέον στον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, αθλητικά και ξένες ταινίες, καθώς φαίνεται έχει αγοράσει ένα πακέτο ταινιών της Sony. Φυσικά οι παλιές αγαπημένες ελληνικές σειρές δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και για καλή μας τύχη θα αξιοποιηθεί πλήρως η ταινιοθήκη του Mega.

Όσο περνάει ο καιρός το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί και με καινούριες παραγωγές, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2020 αναμένεται να κυκλοφορήσουν και νέες ελληνικές σειρές.

[neopolis.gr]

Αφήστε το σχόλιο σας: