Συγκλονίζει η Μάνα του Αδικοχαμένου του Μάνα Κατσίφα: Ελπίζω με το Μητσοτάκη να μάθουμε ποιος έφαγε το παιδί μου – Τι ζητάει από τους Ελληνες - Fanpage

Συγκλονίζει η Μάνα του Αδικοχαμένου του Μάνα Κατσίφα: Ελπίζω με το Μητσοτάκη να μάθουμε ποιος έφαγε το παιδί μου – Τι ζητάει από τους Ελληνες

Η πρώτη αντίδραση από την οικογένεια του αδικοχαμένου Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα, για το χθεσινό αποκλειστικό δημοσίευμα του Newsbreak.gr και την παρέμβαση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, έρχεται σήμερα δια στόματος της μητέρας του 30 χρονου Βορειοηπειρώτη, Βασιλικής Κατσίφα.

Από τον Νίκο Νικόλιζα
Η χαροκαμένη μάνα ακούγοντας ότι η νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παρενέβη και έστειλε διάβημα για το θέμα θανάτου του γιου της από τα πυρά της Αλβανικής αστυνομίας, προκάλεσε μια πρώτη ανακούφιση.

“Ευχαριστώ την νέα κυβέρνηση της Ελλάδος που εισακουστήκαμε για να μπει ένα τέλος σε αυτό τον Γολγοθά που ζούμε. Θέλουμε να μάθουν όλοι τι συνέβη εκείνη τη μέρα και μου έφαγαν το παιδί μου” λέει αποκλειστικά στο Newsbreak.gr. Στην ερώτηση αν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο με την προηγούμενη κυβέρνηση, απαντάει με θυμό “απολύτως τίποτα. Βρίσκαμε τοίχο. Από τον Μητσοτάκη έχουμε ελπίδες πως θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Το παιδί μου μου το έφαγε η κυβέρνηση Ράμα, γιατί είχε ψυχή, είχε καρδιά και πονούσε για την σημαία της Ελλάδος και τα χρώματά της. Θέλω την 28η Οκτωβρίου που θα είναι το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τότε που μου έφαγαν το γιο μου. να έρθει όλη η Ελλάδα εδώ και να του τραγουδήσουμε τον Εθνικό μας ύμνο. Αυτό παρακαλάω τους Έλληνες”.

πηγη

Αφήστε το σχόλιο σας: