Συγκλονίζει ο πατέρας της Κορακάκη: Κατέστρεψαν ακόμα και τα ενθύμια που ήθελα να κρατήσω - Fanpage

Συγκλονίζει ο πατέρας της Κορακάκη: Κατέστρεψαν ακόμα και τα ενθύμια που ήθελα να κρατήσω

Από το Ρίο και το θρίαμβο των χρυσών μεταλλίων στo … γκρεμισμένο παράπηγμα που κάποτε ήταν το σκοπευτήριο που προπονούνταν η Χρυσή Ολυμπιονίκης, βρέθηκε ο πατέρας και προπονητής της Αννας Κορακάκη.

Ο Τάσος Κορακάκης επισκέφτηκε τον υπαίθριο χώρο που είχαν διαμορφώσει σε προπονητήριο για την χρυσή Ολυμπιονίκη και ο δήμος Δράμας γκρέμισε πριν την άφιξη της Άννας στην πόλη.

Εμφανώς συγκινημένος μίλησε στην dramini.gr για τις πρώτες εικόνες που αντίκρισε μετά την επιστροφή του από το Ρίο, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει πια χώρος για την προπόνηση της Άννας και ότι καταστράφηκαν πράγματα που ήθελε να κρατήσει ως ενθύμια.

« Είμαι παρά πολύ λυπημένος, δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, είναι μια ενέργεια που με εξέπληξε… Είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα με τον Δήμαρχο από πριν, είπαμε να επιστρέψουμε και να δούμε τι θα κάνουμε με το χώρο εδώ, δεν είχαμε κάνει καμία συμφωνία να γκρεμιστεί άμεσα το σκοπευτήριο, γιατί σε ένα μήνα έχουμε αγώνες τελικούς παγκοσμίου κυπέλλου και πρέπει να κάνουμε προετοιμασία. Τώρα δεν υπάρχει χώρος, πρέπει να πάμε στο Βόλο ή στην Αθήνα, για μας είναι το χειρότερο, θέλαμε να είμαστε στην Δράμα σε αυτόν το χώρο δουλεύαμε, καλό θα ήταν να είχαμε, ένα καλό σκοπευτήριο αλλά τι να κάνουμε … τι να πω έχω χάσει τα λόγια μου. Δεν το περίμενα με τίποτα αυτό, είχα πράγματα, που ήθελα να τα κρατήσω από εδώ, σαν ενθύμιο, είχα στόχους… τους έχουν καταστρέψει, δεν βρήκα πράγματα που ήθελα να κρατήσω, από αυτή την παράγκα που είχαμε τόσα χρόνια και βγήκε η Άννα Ολυμπιονίκης….».

Πηγή: trelokouneli.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: