Συγκλονιστικές αποκαλύψεις με την εξαφάνιση εστεμμένης φοιτήτριας: Να γιατί είχε απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της στο facebook και το κινητό της! (ΒΙΝΤΕΟ) - Fanpage

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις με την εξαφάνιση εστεμμένης φοιτήτριας: Να γιατί είχε απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της στο facebook και το κινητό της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξαφάνιση μυστήριο για την εστεμμένη φοιτήτρια Μαρία Νέστορα. Από τις 27 Αυγούστου η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη και μέχρι σήμερα οι γονείς της δεν έχουν κανένα νέο της.

Η 27χρονη είχει αποκαλύψει στη μητέρα της, λίγο πριν την εξαφάνισή της, ότι την παρακολουθούσαν χάκερ στο διαδίκτυο και γι’αυτό η συμπερφορά της ήταν περίεργη. Η τελευταία φορά που την είδε ήταν όταν την επισκέφτηκε στην Αθήνα επειδή ανησύχησε από αυτά που της έλεγε στο τηλέφωνο. Η μητέρα της Μαρίας έμεινε κοντά της για ν ατη στηρίξει σε αυτή την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που περνούσε.

Μια μέρα η μητέρα της 27χρονης πήγε στο super market και όταν επέστρεψε στο σπίτι η κόρη της έλειπε. Το βράδυ προβληματίστηκε με την απουσία της και την κάλεσε στο κινητό της και εκείνη τη καθησύχασε. Ωστόσο τα ίχνη τςη έχουν χαθεί και το κινητό της τηλέφωνο παραμένει κλειστό.

Ο πατέρας της Μαρίας μιλάει στην Tatiana Live για την κόρη του. “Κάθε μέρα πηγαίνω στην αστυνομία”, εξηγεί στην εκπομπή.

Πηγή: piraeuspress.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: