Τα «κίνητρα» του Μεταξά για να σκοτώσει δύο μάνες και τα παιδιά τους - Fanpage

Τα «κίνητρα» του Μεταξά για να σκοτώσει δύο μάνες και τα παιδιά τους

Δεν χωράει ο νους του ανθρώπου τα όσα ο κατά καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος Νίκος Μεταξάς ισχυρίστηκε στις καταθέσεις του σε σχέση με τα κίνητρα του πίσω από τις δολοφονίες των δύο παιδιών και των μανάδων του. Αυτό που προκύπτει είναι πως στο μυαλό του serial killer συνέβαιναν απίστευτα πράγματα που είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργούν «κίνητρα» για τον ίδιο να σκοτώνει ακόμα και παιδιά.

Η κατηγορούσα αρχή διέψευσε όλα τα στοιχεία που αφορούσαν την επιμέλεια των δύο παιδιών από τους γονείς τους όπως δήθεν ισχυρίστηκε ο Μεταξάς.

Λιβία Φλορεντίνα Μπουνέα και 8χρονη Έλενα Ναταλία Μπουνέα

Ο 35χρονος ίλαρχος είχε ισχυριστεί στην κατάθεση του πως πίστευε ότι οι γονείς της 8χρονης, την εξέδιδαν σε πορνεία. Για αυτό τον λόγο είπε έπνιξε πρώτα τη μητέρα βγάζοντας όλο το μίσος που έκρυβε μέσα του. Στη συνέχεια όπως είπε ανέβηκε στο δωμάτιο και έπνιξε την 8χρονη κορούλα της που βρισκόταν στο κρεβάτι.

Σημειώνεται πως η αιτία θανάτου της Λιβία ήταν χτύπημα στο κρανίο, ενώ η εξάχρονη κορούλα της εντοπίστηκε με σακούλα στο κεφάλι και πέθανε από πνιγμό. Ο ίδιος ανέφερε πως έβαλε την Λιβία στη θέση του συνοδηγού και τη μικρή στο πορντ μπανγκάζ του οχήματος του.

Η περίπτωση της Μαρί Ρόουζ και της 8χρονης Σιέρα

Ο 35χρονος έταζε στην μητέρα ότι θα την παντρευτεί και πως έχει λεφτά, κάτι που έπραττε και στην περίπτωση της άτυχης Λιβίας. Ο Μεταξάς ανέφερε στην κατάθεση του ότι είχε τα ίδια συναισθήματα ότι δήθεν το παιδί κακοποιείται από ανώμαλους. Μάλιστα ισχυρίστηκε πως είχε ζητήσει από την μητέρα να τον αφήσει να κοιμάται με το παιδί και πως αυτή δέχθηκε. Πρώτα έπνιξε τη μητέρα και στη συνέχεια το παιδί της.

Πηγή: alphanews.live

Αφήστε το σχόλιο σας: