Φωτογραφίες βγαλμένες από παραμύθι! Ο πρίγκιπας Τζορτζ αγκαλιάζει την πριγκίπισσα Σάρλοτ και εμείς οι μαμάδες λιώνουμε... - Fanpage

Φωτογραφίες βγαλμένες από παραμύθι! Ο πρίγκιπας Τζορτζ αγκαλιάζει την πριγκίπισσα Σάρλοτ και εμείς οι μαμάδες λιώνουμε…

Για πρώτη φορά τα δύο πριγκιπικά αδέρφια ποζάρουν μαζί- Τις φωτογραφίες τράβηξε η πανευτυχής μαμά, Kate Middlenton.

Στην αγκαλιά του αξιολάτρευτου πρίγκιπα Tζορτζ, βρίσκεται η νεογέννητη πριγκίπισσα Σάρλοτ, στις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε το παλάτι του Kensington , χτες, Σάββατο 6 Ιουνίου. Τα δύο αδέρφια πόζαραν στον φακό της μαμάς τους, Δούκισσας του Cambridge, Kate Middlenton, στην εξοχική τους κατοικία, στο Anmer Hal.

Σπάζοντας το πρωτόκολλο, το παλάτι του Kensington, δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Twitter. Αυτό ήταν το δώρο, του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge στον κόσμο, που είχε εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον για τη γέννηση της Σάρλοτ.

«Υπήρξε μία πολύ θερμή ανταπόκριση του κοινού, όταν γεννήθηκε η πριγκίπισσα Σάρλοτ, γεγονός που εκτίμησαν ιδιαίτερα ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge. Έτσι, θέλησαν να μοιραστούν με τον κόσμο, τις οικογενειακές τους φωτογραφίες!», δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν όταν η μικρή Σάρλοτ, που ήρθε στη ζωή στις 2 Μαΐου, ήταν μόλις δύο εβδομάδων. Ο πρίγκιπας Τζορτζ, στις 22 Ιουλίου θα γίνει 2 ετών! Στις φωτογραφίες που είδαν χτες, το φως της δημοσιότητας ο αξιολάτρευτος γαλαζοαίματος δίνει ένα τρυφερό φιλί στην μικρή αδερφή του, την οποία κρατά προστατευτικά στην αγκαλιά του!

Η μικρή Σάρλοτ, θα βαφτιστεί στην ίδια εκκλησία που βαφτίστηκε η γιαγιά της, Νταϊάνα, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Το βασιλικό μωρό θα βαφτιστεί από τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury -την Κυριακή 5 Ιουλίου-στην εκκλησία της Αγίας της Μαρίας της Μαγδαληνής, στο Sandringham, κοντά στο Anmer Hall.

Το tweet

09

Οι φωτογραφίες

10

11

12

13
[via]

Αφήστε το σχόλιο σας: