13 Διάσημοι που Όταν Μάθαμε την Πραγματική τους Ηλικία Μείναμε με το Στόμα Ανοιχτό! - Fanpage

13 Διάσημοι που Όταν Μάθαμε την Πραγματική τους Ηλικία Μείναμε με το Στόμα Ανοιχτό!

Κατά καιρούς όλους μας πιάνει μια μικρή περιέργεια για την ζωή διάφορων διάσημων προσώπων και ειδικά, όταν το θέμα αφορά την ηλικία τους. Οι παρακάτω διάσημοι είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι θα σας εκπλήξουν με την πραγματική τους ηλικία. Κάποια από αυτούς έχουν σίγουρα πολύ καλά γονίδια, ενώ κάποιοι άλλοι οφείλουν την εντυπωσιακή τους εμφάνιση στην πλαστική χειρουργική. Όπως και να έχει όλοι τους μοιάζουν πολύ ωραίοι και γοητευτικοί.

Gwen Stefani

1

Τραγουδίστρια του συγκροτήματος No Doubt και μητέρα 3 παιδιών, η Gwen Stefani είναι 46 ετών. Μπορεί να μην της φαίνεται καθόλου, αλλά είναι.

Salma Hayek

2

Αν σας εξέπληξε η ηλικία της Gwen Stefani, τότε ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε ακόμα περισσότερο με την ηλικία της Salma Hayek, που είναι 50 ετών!

Alysson Hannigan

3

Την αγαπήσαμε την δεκαετία του 90, όταν εμφανίστηκε στην σειρά “Buffy the vampire slayer.” Αργότερα, την απολαύσαμε στην σειρά “How i met your mother.” Είστε έτοιμοι; Η αγαπημένη Lilypad είναι τώρα 42 ετών!

Jennifer Aniston

4

Η Jennifer είναι σαν να έχει κάνει συμβόλαιο με τον διάβολο. Δεν εξηγείται διαφορετικά, ότι είναι 47 ετών και φαίνεται να μην έχει αλλάξει καθόλου από τότε που την γνωρίσαμε.

Jim Parsons

54

O Jim Parsons υποδύεται πολύ επιτυχημένα τον φυσικό Sheldon Cooper στην σειρά “The big bang theory.” Μπορεί να φαίνεται σαν τριαντάρης, αλλά στην πραγματικότητα είναι 43 ετών. Μπορείτε να το πιστέψετε;

Elijah Wood

6

Ο αγαπημένος μας Frodo Baggins από το Shire είναι 35 χρονών, όσο απίστευτο και αν σας ακούγεται.

Halle Berry

7

H πανέμορφη Halle Berry πρέπει να έχει πραγματικά καλά γονίδια. Φέτος, γίνεται 50 ετών!

Rachel McAdams

8

H Rachel McAdams ήταν 25 όταν έπαιξε την Άλι Χάμιλτον στο “The Notebook”. Τώρα είναι 37 και είναι τόσο όμορφη και γοητευτική όσο και τότε.

Keanu Reeves

9

Μήπως έχει πιει από την πηγή της νεότητας; Πως αλλιώς εξηγείται, ότι αυτός ο άντρας γίνεται 51 φέτος. Απίστευτο!

Samuel L. Jackson

10

Έχει εμφανιστεί σε άπειρες ταινίες, όπως το “Pulp Fiction” και το “Star Wars.” Πάντα είναι γεμάτος ενέργεια και ενθουσιασμό. Μπορείτε να πιστέψετε, ότι ο Samuel Jackson είναι 67 ετών;

Jared Leto

11

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος 30 seconds to Mars και βραβευμένος με Όσκαρ Jared Leto είναι 44 ετών.

Pharell Williams

12

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε ακούσει το τραγούδι “Happy.” Το ξέρατε, όμως, ότι ο τραγουδιστής που μοιάζει με έφηβο είναι 42 ετών;

Jane Fonda

13

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι 78 ετών και πραγματικά δεν της φαίνεται καθόλου.

Πηγή: tilestwra.com

Αφήστε το σχόλιο σας: