14 Μαρτίου: Πώς καθιερώθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας - Fanpage

14 Μαρτίου: Πώς καθιερώθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας

 

Η 14η Μαρτίου δεν είναι μια ημέρα σαν όλες τις άλλες. Είναι η ημέρα που γεννήθηκε ο Αϊνστάιν και η πιο ανδρική ημέρα του κόσμου

Μπορεί να ξέρετε ότι σαν σήμερα 14 Μαρτίου γεννήθηκαν κάποιοι αξιοσημείωτοι άνδρες, όπως ο Άλμπερτ Άινσταιν, ο Μάικλ Κέιν και ο Μπίλι Κρίσταλ. Γνωρίζατε ωστόσο ότι η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε δύο από τις πιο αγαπημένες συνήθειες των ανδρών; Την κατανάλωση μπριζόλας και την πεολειχία.

Η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας (Steak and Blow Job Day) είναι γεγονός, τουλάχιστον στο διαδίκτυο όπου διαθέτει επίσημη ιστοσελίδα officialsteakandblowjobday.comσελίδα στο Facebook που ξεπερνά τα 110.000 like και λογαριασμό στο Twitter που πλησιάζει τους 3000 followers.

Πώς άρχισε; Κανένας δε μπορεί να πει με σιγουριά. Όπως επισημαίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα, ορισμένοι ισχυρίζονται πως καθιερώθηκε το 269 Μ.Χ. από τον εξάδελφο του Αγίου Βαλεντίνου.

Όσο σημαντική είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για τις γυναίκες, τόσο σημαντική είναι η Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας για τους άνδρες. Ειδικά αν στις 14 Φεβρουαρίου έκανες κάτι ρομαντικό για το κορίτσι σου, σήμερα είναι η ημέρα να στο ξεπληρώσει.

Οι κανόνες

Το κόνσεπτ είναι εξαιρετικά απλό. Απαγορεύονται αυστηρά λουλούδια, δώρα, ραβασάκια και ρομαντικές κάρτες.

Το μόνο που πρέπει να κάνει το κορίτσι είναι να μαγειρέψει μία μεγάλη μπριζόλα για το αγόρι και να τιμήσει το δεύτερο σημαντικό πράγμα της ημέρας πριν, κατά τη διάρκεια, ή έπειτα από το φαγητό.

Το μόνο που θα πρέπει να κάνει το αγόρι είναι τις προηγούμενες ημέρες να αποφύγει να καταναλώσει τροφές που δημιουργούν άσχημες μυρωδιές, όπως σπαράγγια, κρεμμύδια και κόκκινο κρέας. Καφές, τσιγάρο και αλκοόλ επίσης απαγορεύονται σε αντίθεση με τη μέντα το λεμόνι και τα φρούτα που συνίστανται ανεπιφύλακτα.

Ο (άλλος) καλός σκοπός

Φέτος, το officialsteakandblowjobday.com υποστηρίζει το Coppafeel®, έναν οργανισμό για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του στήθους. Μπορείς να μπεις και να κάνεις μια δωρεά, λόγω και της ημέρας.

Εδώ θα βρεις επίσης ένα βίντεο σε περίπτωση που χρειάζεσαι έμπνευση για το πως θα το γιορτάσεις σήμερα.

Δείτε το βίντεο:


 

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: