15χρονη: Έστειλε τον βίαιο πατέρα της φυλακή - Το βίντεο που τον «έκαψε» - Fanpage

15χρονη: Έστειλε τον βίαιο πατέρα της φυλακή – Το βίντεο που τον «έκαψε»

Έφηβη βιντεοσκόπησε τον πατέρα της, ενώ εκείνος ασκούσε βία εναντίον της μητέρας της – Η 15χρονη, ωστόσο, τον επισκέπτεται στη φυλακή, αν και δεν τον έχει συγχωρέσει

Μια 15χρονη στις ΗΠΑ πήρε την κατάσταση στα χέρια της και έστειλε τον ίδιο της τον πατέρα φυλακή, καθώς τον βιντεοσκόπησε να ασκεί βία εναντίον της μητέρας της. Στο βίντεο καταγράφεται μάλιστα, ο βίαιος άντρας, που προσπαθεί να σπάσει με μένος την πόρτα από το σπίτι τους.

Η θαραλλέα έφηβη μαθήτρια Maysa Rosato-Clifton δε μετανιώνει λεπτό για την πράξη της, γιατί πιστεύει ότι έπραξε το σωστό. Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της Mirror η κοπέλα δεν έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπη με τη βίαια συμπεριφορά του πατέρα της προς την σύζυγό του και μητέρα της. «Την έδερνε στο παρελθόν επανειλημμένα», περιγράφει η ανήλικη. Ωστόσο, έφτασε η ημέρα που ξεχείλισε η σταγόνα από το ποτήρι και η 15χρονη πήρε το κινητό στα χέρια της και τον βιντεοσκόπησε εν δράσει. Ακούγοντας την μητέρα της να ουρλιάζει από φόβο, ήξερε πολύ καλά ότι θέλει να βάλει πίσω από τα κάγκελα τον πατέρα της.

Η 51χρονη μητέρα της δηλώνει: «Είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου. Γνώριζε ότι πρέπει να είχα αποδεικτικά στοιχεία».

Ανατριχιαστικές είναι και οι περιγραφές της από τη νύχτα τρόμου. «Προσπάθησα να τον χτυπήσω, να αμυνθώ, αλλά δεν τα κατάφερα. Σύρθηκα μέχρι τον κήπο και άρχισα να ουρλιάζω για βοήθεια. Με ακολούθησε με το κουζινομάχαιρο και η κόρη μου φώναζε. Στη συνέχεια πέταξε το μαχαίρι στο έδαφος και άρχισε να με χτυπά. Πίστεψα ότι η ζωή μου είχε τελειώσει. Ο άντρας μου είναι πολύ χειριστικός και σε κάνει να πιστέψεις ότι σου αξίζει αυτή η συμπεριφορά».

Η γυναίκα σώθηκε από την παρέμβαση ενός γείτονα, και την πολύτιμη βοήθεια ενός αστυνομικού που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Ο νταής άντρας βρέθηκε για ακόμη μια φορά στη φυλακή.

Πηγή:protothema.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: