3 ετών κοριτσάκι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 42χρονο τόσες φορές που έκλεινε την πόρτα του δωματίου του με παιχνίδια για να σωθεί - Fanpage

3 ετών κοριτσάκι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 42χρονο τόσες φορές που έκλεινε την πόρτα του δωματίου του με παιχνίδια για να σωθεί

 

Ένα μικρό κορίτσι που βιάστηκε επανειλημμένα από έναν παιδόφιλο προσπάθησε να σωθεί κλείνοντας την πόρτα της κρεβατοκάμαρας του με παιχνίδια.

Ο Anthony Morgan φυλακίστηκε για 16 χρόνια το Μάρτιο του 2017 για το βιασμό του πρώτου του θύματος από τότε που το κορίτσι ήταν 6 ετών.

Ο 42χρονος παιδόφιλος ήταν εξαρτημένος από τα ναρκωτικά και συνελήφθη στο Λίβερπουλ μετά την επίθεσή του σε δεύτερο παιδί.

Ο Morgan, παραδέχτηκε ότι βίασε οκτώ φορές το δεύτερο κορίτσι από τότε που το παιδί ήταν τριών ετών.

Ο Robert Jones, ο οποίος άσκησε δίωξη εναντίον του 42χρονου, δήλωσε ότι τα τελευταία αδικήματα ήρθαν στο φως αφότου το κορίτσι άρχισε να δείχνει «σημάδια σεξουαλικής συμπεριφοράς».

Είπε στο δικαστήριο: “Είναι φανερό ότι το μικρό κορίτσι συμπεριφερόταν κατά τρόπο που ήταν εντελώς ενδεικτικός της μακροχρόνιας κακοποίησης.”

“Εκδηλώθηκε με άλλους τρόπους – προσπαθούσε να κρατήσει την πόρτα της κρεβατοκάμαράς της κλειστή με παιχνίδια και πολλές φορές αναστατωνόταν.”

Ο κ. Jones είπε ότι το παιδί φοβάται τους ανθρώπους που την αγγίζουν και, όταν περιγράφει την κακοποίηση, λέει ότι ήταν «φρικτή».

Είπε επίσης ότι το μικρό κορίτσι θυμόταν πως έκανε συχνά εμετό μετά τις επιθέσεις, αλλά δεν καταλάβαινε τι της συνέβαινε.

Όταν ερωτήθηκε από την αστυνομία, ο Morgan παραδέχτηκε την κακοποίηση και είπε ότι έδινε γλυκά στο κορίτσι και το προειδοποιούσε να μην πει σε κανέναν.

Ο κ. Jones είπε: “Ο 42χρονος είπε ότι αισθάνθηκε άσχημα για όσα έκανε, αλλά δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει γιατί συνέχισε την κακοποίηση.”

“Κατάλαβε ότι της έχει προκαλέσει την πιο σοβαρή και ψυχολογική βλάβη και εξέφρασε τη λύπη του γι’ αυτό.”

Ο Morgan, γνωστός και ως Anthony Murphy, παραδέχτηκε προηγουμένως οκτώ άλλους βιασμούς παιδιών και πως βίασε το πρώτο του θύμα 225 φορές και προσφέροντάς του παγωτό και άλλα γλυκά ως αντάλλαγμα για σεξ.

Τελικά, το πρώτο κορίτσι είπε σε έναν ενήλικα για τους βιασμούς και ότι αυτοί συνέβαιναν «για όσο χρονικό διάστημα μπορούσε να θυμηθεί».

Το κορίτσι πάλεψε με την εκπαίδευσή του, υπέφερε συναισθηματικά και υπέστη «σοβαρό ψυχολογικό τραύμα».

Είπε στο δικαστήριο ότι φοβόταν ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να κάνει οικογένεια, καθώς δεν θα μπορούσε να κάνει σεξ στο μέλλον.

Ο δικαστής Menary δήλωσε: “Αυτό που έκανες σε αυτό το θύμα έχει καταστρέψει τη ζωή του. Είναι εξαιρετικά απίθανο να ζήσει πλέον κανονικές και υγιείς παιδικές σχέσεις.”

“Κάθε σχέση της θα είναι μια πρόκληση, ιδιαίτερα οι στενές σχέσεις, οι οποίες είναι βέβαιο ότι θα είναι πραγματικά δύσκολες.”

“Αυτό σημαίνει ότι έχεις καταστρέψει τις ζωές δύο παιδιών.”

διαφορετικό

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας: