34χρονος έσπασε τον αυχένα της φίλης του και της έβγαλε τα μάτια όταν εκείνη αρνήθηκε την πρόταση γάμου του - Fanpage

34χρονος έσπασε τον αυχένα της φίλης του και της έβγαλε τα μάτια όταν εκείνη αρνήθηκε την πρόταση γάμου του

Ένας άνδρας από την Pennsylvania συνελήφθη από την αστυνομία του Illinois και κατηγορείται ότι δολοφόνησε άγρια ​​ένα κορίτσι ηλικίας 19 ετών, σπάζοντας τον αυχένα της και βγάζοντας της τα μάτια, επειδή απέρριψε την πρόταση γάμου του το βράδυ του Halloween.

Ο 34χρονος Christopher Tucker, συνελήφθη σε στάση φορτηγού στο Illinois, με την κατηγορία της δολοφονίας της Tara Serino, σύμφωνα με την αστυνομία της πολιτείας.

Οι ανακριτές λένε ότι ο Tucker  ζήτησε από την Serino να τον παντρευτεί.

Η έφηβη είπε στον Tucker «όχι» και του αποκάλυψε ότι έβγαινε και με άλλους άνδρες, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μετά τη σύλληψή του, ο Tucker παραδέχτηκε ότι η απόρριψη τον «σκότωσε» και συνέχισε να πνίγει την Serino, έσπασε τον αυχένα της, της έβγαλε τα μάτια και τη χτύπησε με ένα μικρό τσεκούρι.

Στη συνέχεια τύλιξε το σώμα της σε ένα χαλί και έφυγε για το Illinois.

Οι αρχές στην κομητεία Champaign του Illinois τον συνέλαβαν σε στάση φορτηγού αφού φέρεται ότι προσπάθησε να εισέλθει σε ένα τρακτέρ ενώ ο αγρότης ήταν ακόμα μέσα, και τον πήγαν σε νοσοκομείο για να εξετάσουν την ψυχική του υγεία, σύμφωνα με το The Morning Call.

Ο αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε ότι ο 34χρονος συμπεριφερόταν παράξενα.

Οι αστυνομικοί στην Pennsylvania έψαξαν το σπίτι του Tucker και αφού ήρθαν σε επαφή με τον πατέρα της Tara Serino, ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της κοπέλας σε ένα υπνοδωμάτιο.

Ο πατέρας της Tara, ο Fred Serino, δήλωσε στην αστυνομία ότι είδε για τελευταία φορά την κόρη του στις 12.38 π.μ. της 30ης Οκτωβρίου λίγο πριν τη βραδινή της έξοδο. Η 19χρονη υποσχέθηκε στους γονείς της ότι θα τους καλούσε αργότερα για να τους πει ότι όλα ήταν καλά. Η κλήση αυτή δεν έγινε ποτέ.

Στις 21:30 της 31ης Οκτωβρίου, ο κ. Serino κάλεσε την αστυνομία του  Hamburg, ζητώντας από τους αστυνομικούς να ελέγξουν το σπίτι του Christopher Tucker.

Οι αστυνομικοί πήγαν στη διεύθυνση, αλλά δεν βρήκαν κανέναν μέσα στο σπίτι.

Την επόμενη μέρα, ο Fred Serino πήγε στον πατέρα του Tucker, τον οποίο δεν γνώριζε πριν. Ο John Tucker δήλωσε ότι είχε έρθει σε επαφή με ένα νοσοκομείο στο Illinois το οποίο του είπε ότι ο γιος του υποβλήθηκε σε εξετάσεις εκεί μετά τη σύλληψή του σε στάση φορτηγού.

Ο κ. Tucker δήλωσε επίσης στον Serino ότι κάποια από τα υπάρχοντα της Tara, συμπεριλαμβανομένου του πορτοφολιού και του τηλεφώνου της, ήταν στο σπίτι του γιου του και ότι ήθελε να τα επιστρέψει. Δεν είναι σαφές εάν ο πατέρας του ύποπτου είδε το σώμα της Tara όταν εισήλθε στο σπίτι του γιου του.

Μετά την επίσκεψη του Tucker, περίπου στη 1.30μ.μ. της 1η Νοεμβρίου, ο Fred Serino ήρθε σε επαφή με την αστυνομία για να αναφέρει ότι η κόρη του εξαφανίστηκε, οδηγώντας στην τρομακτική ανακάλυψη.

Ο Christopher Tucker θα οδηγηθεί πίσω στην Pennsylvania για να αντιμετωπίσει βαρύτατες κατηγορίες.

Ο Tucker συνελήφθη λίγες μέρες πριν τη δολοφονία της Serino για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών και για κατοχή ναρκωτικών στην επαρχία Indiana της Pennsylvania. Απελευθερώθηκε από τη φυλακή με εγγύηση στις 27 Οκτωβρίου. Το προηγούμενο ποινικό του αρχείο περιλαμβάνει επίσης άλλες δύο συλλήψεις για επικίνδυνη οδήγηση.

διαφορετικό

Αφήστε το σχόλιο σας: