48χρονος κατέβασε την Ελληνική σημαία στη Ρόδο, τον καταδίωξαν και μαχαίρωσε αστυνομικό - Fanpage

48χρονος κατέβασε την Ελληνική σημαία στη Ρόδο, τον καταδίωξαν και μαχαίρωσε αστυνομικό

Ρόδος: Ένας 48χρονος άνδρας κατέβασε την Ελληνική σημαία. Στη συνέχεια ο ίδιος καταδιώχθηκε από τις Αρχές, ενώ μαχαίρωσε και αστυνομικό. Αναλυτικότερα:

Ρόδος: Τι αναφέρει το ρεπορτάζ από το νησί
Στην σύλληψη ενός 48χρονου άντρα που κατέβασε την Ελληνική σημαία από τον Βωμό της Πατρίδας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στη συνέχεια μετά από καταδίωξη, μαχαίρωσε αστυνομικό στην κοιλιά προχώρησαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Ο δράστης εντοπίστηκε στις 06:30, να κατεβάζει την σημαία από τον Βωμό της Πατρίδας και να φεύγει από το σημείο με ένα φορτηγό. Μάρτυρας ενημέρωσε την αστυνομία που τον καταδίωξε και τον εντόπισε κοντά στη Μεσαιωνική Πόλη.

Εκεί ο 48χρονος προσπάθησε να διαφύγει, πέταξε αρχικά έναν πυροσβεστήρα στους αστυνομικούς και ακολούθως όταν επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν, κατάφερε τραύμα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα του αστυνομικού. Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε η σημαία, η οποία και θα παραδοθεί στην Στρατονομία της 95 ΑΔΤΕ για έπαρση.

Πηγή: enimerotiko.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: