Μαζεύτηκαν τα Χρήματα για τη Θεραπεία του Μικρού Ήρωα Βαγγελάκη! Το Ευχαριστώ της Οικογένειας που έκανε την Ελλάδα να Δακρύσει! (ΦΩΤΟ) - Fanpage

Μαζεύτηκαν τα Χρήματα για τη Θεραπεία του Μικρού Ήρωα Βαγγελάκη! Το Ευχαριστώ της Οικογένειας που έκανε την Ελλάδα να Δακρύσει! (ΦΩΤΟ)

Όταν ο σκοπός είναι άγιος, η αλληλεγγύη είναι πάντα το μέσο με το οποίο επιτυγχάνονται «θαύματα»! Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του μικρού Βαγγέλη, για τον αγώνα του οποίου απέναντι στον καρκίνο βρέθηκαν τα χρήματα που απαιτούνταν και ο μικρός ήρωας θα μπορέσει να αναχωρήσει για το Memorial της Νέας Υόρκης.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν 500.000 ευρώ και μάλιστα σε χρόνο – ρεκόρ όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του Βαγγέλη μέσω της σελίδας που δημιουργήθηκε για τον σκοπό αυτό στο facebook, ευχαριστώντας παράλληλα για τη συγκινητική στήριξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας :

Χρειάζονται χιλιάδες λέξεις για να περιγράψουμε την αγάπη που μας προσέφεραν χιλιάδες άνθρωποι τις τελευταίες ημέρες, στον αγώνα που κάνει ο μικρός μας Βαγγέλης, προκειμένου να μεγαλώσει όπως όλα τα παιδάκια του κόσμου. Το ποσό που χρειάζεται για τη νοσηλεία του Βαγγέλη στο Memorial των ΗΠΑ, συγκεντρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν θα βρούμε ποτέ τα λόγια για να σας εκφράσουμε όπως σας αξίζει, από τα πιο βαθιά σημεία της καρδιάς μας αλλά της ψυχής μας, το ευχαριστώ που παλεύετε μαζί μας.

Μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο, είχαμε αρχίσει να χάνουμε την πίστη μας σε οτιδήποτε. Αυτή η πελώρια ανταπόκριση όμως τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά μας έδωσε ξανά πίστη. Πίστη στον ίδιο τον άνθρωπο και τι μπορεί να κάνει για τον συνάνθρωπο του.

Από τον πιο ανώνυμο, έως τον πιο επώνυμο. Από τον πιο κοντινό μας φίλο, έως τον πιο μακρινό ομογενή στην άκρη της γης, σας είμαστε υπόχρεοι για πάντα.

Ο Βαγγέλης ξεκινά τώρα το τελευταίο και πιο δύσκολο κομμάτι του αγώνα του. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στο Memorial για να λάβει την πειραματική θεραπεία του και θα παραμείνει στις ΗΠΑ σχεδόν ένα χρόνο. Μαζί του και εμείς, που πλέον έχουμε κάνει σπίτι μας, τα νοσοκομεία και τις πόλεις του κόσμου που φιλοξενούν το παιδί μας, έχοντας χάσει τα πάντα από την ζωή που είχαμε.

Απλά αυτή τη φορά, δεν θα είμαστε μόνοι. Νιώθουμε την παρουσία σας δίπλα μας και είμαστε χίλιες φορές πιο δυνατοί. Υποκλινόμαστε στους ανθρώπους.

Στέλιος Ελευθεριάδης & Δήμητρα Βογιατζή

 

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: