Εξελίξεις βόμβα για Ειρήνη Λαγούδη: Τι δήλωσε ο γιατρός πρώτη φορά μετά τη δολοφονία - Fanpage

Εξελίξεις βόμβα για Ειρήνη Λαγούδη: Τι δήλωσε ο γιατρός πρώτη φορά μετά τη δολοφονία

Ποιες οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη;

«Δεν έχω καμία ανάμειξη, είμαι καθαρός», δήλωνε ο γιατρός και σύντροφος της 44χρονης Ειρήνης Λαγουδή, από την Κατοχή Μεσολογγίου, λίγες ώρες αφότου είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους. Έχουν ειπωθεί ακρότητες και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω σε όλα αυτά. Δεν έχω ορίσει δικηγόρο γιατί δεν υπάρχει λόγος. Εδώ είμαι στο ιατρείο μου. Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή», είχε αναφέρει.

Σύμφωνα με την κατάθεση του γιατρού στο κινητό του ήρθε γραπτό μήνυμα από την 44χρονη που έλεγε: «Αγάπη μου θα τα πούμε στην άλλη ζωή» και από εκείνη τη στιγμή ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι την αναζήτησε στο σπίτι της, αλλά όταν είδε απ’ έξω το αυτοκίνητό της αποχώρησε.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση – θρίλερ

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο εισαγγελέας Αγρινίου άσκησε ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία της Ειρήνης Λαγούδη εναντίον γιατρού που γνώριζε προσωπικά η άτυχη μητέρα.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός κατηγορείται ότι έβαλε άτομο ή άτομα να σκοτώσουν την Ειρήνη Λαγούδη.

Στην άσκηση δίωξης συμπεριλαμβάνεται και ένα ακόμη άτομο, στο οποίο αποδίδεται ο ρόλος του φυσικού αυτουργού στη δολοφονία. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία ταυτότητας.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Μαζί σου», οι ποινικές διώξεις είχαν ασκηθεί στις 3 του περασμένου Αυγούστου.

Ήδη οι διώξεις έχουν προσωποποιηθεί, ενώ η ανάκριση συνεχίζεται και δεν αποκλείεται να ασκηθούν και νέες.

Υπενθυμίζεται, ότι λίγες ημέρες μετά την άσκηση ποινικής δίωξης κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση, χθες (04/10), ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου, με συμπληρωματική παραγγελία τους προς την ανακρίτρια, προσωποποίησε την πρώτη ποινική δίωξη σε βάρος προσώπου. Σήμερα, αποκαλύφθηκε το πρόσωπο στο οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: