Αμερικάνοι πυροβολούν με καραμπίνες τον «Ίρμα» για να τον σταματήσουν - Fanpage

Αμερικάνοι πυροβολούν με καραμπίνες τον «Ίρμα» για να τον σταματήσουν

Ξεκίνησε ως φάρσα αλλά κάποιοι Αμερικάνοι το… τερμάτισαν! Ανήμποροι μπροστά στην Ίρμα, πολλοί κάτοικοι της Φλόριντας απειλούν… ότι θα αρχίσουν να πυροβολούν προς τον τυφώνα.

«Για να είμαστε ξεκάθαροι, ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ εναντίον της Ίρμας. Δεν θα τη σταματήσει και οι επιπτώσεις θα είναι επικίνδυνες» επισημαινόταν στο μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πάσκο, στις δυτικές ακτές της Φλόριντας.

Αν και ξεκίνησε ως φάρσα στο Διαδίκτυο, την ιδέα σύντομα εξέλαβαν σοβαρά ορισμένοι κάτοικοι της Φλόριντας που έφθασαν στο σημείο να προτείνουν την χρήση ακόμα φλογοβόλων προκειμένου να διαλύσουν τον τυφώνα.

Η ιδέα ξεκίνησε ως φάρσα – απελπισμένο αστείο στο διαδίκτυο και πήρε γρήγορα διαστάσεις μέσα από τα social media!

Πολλοί πήραν σοβαρά (!!) την ιδέα και πυροβολούν με όπλα και φλογοβόλα κατά του μετώπου του κυκλώνα για να τον σταματήσουν.

«Μην πυροβολείτε τον κυκλώνα!» είναι η απίστευτη και όμως αληθινή συμβουλή που δίνουν οι αρχές της πολιτείας.

«Για να είμαστε ξεκάθαροι, ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ εναντίον της Ίρμας. Δεν θα τη σταματήσει και οι επιπτώσεις θα είναι επικίνδυνες» επισημαινόταν στο μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πάσκο, στις δυτικές ακτές της Φλόριντα.

[dailymail]

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: